1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
30-03-2018 18:23

Ο Φοίνικας Σύρου τιμάει τον Βασίλη Κουρνέτα

O Bασίλης Κουρνέτας που αγωνίστηκε στον ΑΟ Φοίνικα Σύρου τις σεζόν 2011-12 και 2012-13 βρίσκεται στη Σύρο ως προσκεκλημένος της διοίκησης του συλλόγου για να βραβευτεί για την προσφορά του στο βόλεϊ.

Η βράβευση θα γίνει πριν τον αγώνα του Φοίνικα με τον Ολυμπιακό στον οποίο επίσης έχει αγωνιστεί ο σπουδαίος πασαδόρος πριν βεβαίως ολοκληρώσει την καριέρα του ως δις πρωταθλητής στον ΠΑΟΚ την διετία 2014-16. Ο Κουρνέτας ως παίκτης του Φοίνικα κατέκτησε το 1ο Λιγκ Καπ που μάλιστα είχε γίνει και πάλι στη Σύρο 27-28 Νοεμβρίου 2011.

Στη φωτογραφία ο Βασίλης Κουρνέτας με τον αντιπεριφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργο Λεονταρίτη στην προβλήτα της Ερμούπολης το μεσημέρι της Παρασκευής.

Πηγή: volleyleague.gr

Σχετικά άρθρα

  • Στεφάνου και Κουρνέτας: Στο γήπεδο που πριν 20 χρόνια έγιναν παγκόσμιοι!
    Ο τρίτος ημιτελικός μεταξύ της γηπεδούχου Κηφισιάς και του Ολυμπιακού στο γυμναστήριο της Ηλιούπολης μόλις είχε τελειώσει. Ο λίμπερο του Ολυμπιακού Γιώργος Στεφάνου μετά την τρίτη νίκη με 3-0 σετ και την πρόκριση στα ημιτελικά με νίκες 3-0 πήγε να χαιρετήσει τον Βασίλη Κουρνέτα που βρίσκονταν στην εξέδρα και θυμήθηκαν στιγμές δόξας στο γυμναστήριο της Ηλιούπολης.
  • Κουρνέτας: «Το βόλεϊ είναι παντός καιρού…»
    Ένας πρωταθλητής της σάλας ετοιμάζεται να δοκιμάσει την τύχη του και στο χιόνι. Ο Βασίλης Κουρνέτας, περί ου ο λόγος, είναι ο VIP προσκεκλημένος αθλητής του 1ου Πανελληνίου πρωταθλήματος Snow Volley, και ζευγάρι στο χιόνι με τον αργυρό Ολυμπιονίκη της κωπηλασίας, Δημήτρη Μούγιο, θα βάλει την δική του πινελιά στο νεοσύστατο άθλημα.
  • Στο Snow Volley Κουρνέτας και Αφρουδάκης!
    Δύο θρύλοι του Ελληνικού αθλητισμού, ο καθένας στο είδος του, θα συμμετάσχουν στο πρώτο Πανελλήνιο τουρνουά snow volley που θα γίνει στα Καλάβρυτα 23 με 25 Φεβρουαρίου.
  • Φοίνικας Ρόδου: Ο Βασίλης Κουρνέτας επισκέφθηκε το μίνι βόλεϊ
    Ο Βασίλης Κουρνέτας βρέθηκε στη Ρόδο και στο 5ο mini volley του Φοίνικα που έγινε προς τιμήν του ιδρυτή του συλλόγου, Μανώλη Πότσου και είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τους λιλιπούτειους βολεϊμπολίστες-τριες για το αθλημα και την προσπάθεια που πρέπει να κάνουν για να μάθουν τα μυστικά του.

  • Ο Κουρνέτας στο 5ο τουρνουά mini volley του Φοίνικα Ρόδου
    Παρουσία του Βασίλη Κουρνέτα θα διεξαχθεί το 5ο τουρνουά Mini Volley από τον Φοίνικα Ρόδου, στην μνήμη του ιδρυτή του συλλόγου, Μανώλη Πότσου. Το δελτίο Τύπου του Φοίνικα:

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ