1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
10-02-2018 13:54

Στο Snow Volley Κουρνέτας και Αφρουδάκης!

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Δύο θρύλοι του Ελληνικού αθλητισμού, ο καθένας στο είδος του, θα συμμετάσχουν στο πρώτο Πανελλήνιο τουρνουά snow volley που θα γίνει στα Καλάβρυτα 23 με 25 Φεβρουαρίου.

Ο λόγος για τον πρώην διεθνή πασαδόρο του Ολυμπιακού, του ΠΑΟΚ και της ΕΑΠ, Βασίλη Κουρνέτα και τον άλλωστε σπουδαίο φουνταριστό της Βουλιαγμένης και της Εθνικής πόλο Γιώργο Αφρουδάκη.

Η συμμετοχή του Βασίλη Κουρνέτα στους αγώνες επίδειξης και σε παράλληλες εκδηλώσεις είναι δεδομένη, ενώ όπως μας ανέφεραν από την ΕΟΠΕ είναι θέμα χρόνου να οριστικοποιηθεί και η συμμετοχή του Γιώργου Αφρουδάκη.

Θυμίζουμε ότι στις παράλληλες εκδηλώσεις θα συμμετάσχουν αρκετά πρόσωπα γνωστά στο Πανελλήνιο από τις δράσεις τους και την επαγγελματκή τους διαδρομή, όπως η πρώην πρωταθλήτρια Ευρώπης στην άμμη Βάσω Καραντάσιου, η δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, Εύα Αντωνοπούλου, η αθλητικογράφος, Χριστίνα Βραχάλη και ο αργυρός Ολυμπιονίκης το 2008 στο Σίδνεϊ στην κωπηλασία, Δημήτρης Μούγιος.

Πηγη: Pelop.gr

Διαβάστηκε 927 φορές Τελευταία τροποποίηση Σάββατο, 29 Δεκεμβρίου 2018 18:47

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ