1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
27-01-2017 19:43

Ντέρμπι τετράδας στη Σαντορίνη

Το ντέρμπι της 15ης αγωνιστικής είναι αυτό που θα γίνει στην Σαντορίνη όπου ο ΑΟ Θήρας υποδέχεται τους Μακεδόνες Αξιού (18/01, 16.30).
Η γηπεδούχος ομάδα έχει μπροστά της δύο προκλήσεις. Πρέπει να νικήσει του Μακεδόνες για να... κλειδώσει την τετράδα, ενώ ακολουθεί την Κυριακή το ματς Κυπέλλου, με την Ελπίδα Αμπελοκήπων, που φέτος τον έχει δυσκολέψει πολύ. Από την άλλη οι Μακεδόνες θέλουν να εκμεταλλευτούν τη συγκυρία και να πλησιάσουν ακόμα περισσότερο τον ΑΟ Θήρας στην 4η θέση.

Ο τεχνικός του ΑΟ Θήρας, Απόστολος Οικονόμου σχολίασε: «Για εμάς ξεκινάει ένα πολύ δύσκολο Σαββατοκύριακο με δυο δύσκολα και απαιτητικά παιχνίδια. Για το παιχνίδι πρωταθλήματος αντιμετωπίζουμε τους Μακεδόνες που βρίσκονται στην 5η θέση και θα πρέπει να μπούμε πολύ συγκεντρωμένοι στο συγκεκριμένο ματς για να τους κερδίσουμε. Δεν έχουμε άλλα περιθώρια για νέες βαθμολογικές απώλειες και αυτό το γεγονός κάνει την ανάγκη μας για νίκη επιτακτική».

Από την άλλη ο προπονητής των Μακεδόνων, Μανώλης Σκουλικάρης σημείωσε: «Έχουμε πετύχει κατά 90% το στόχο μας που ήταν η σωτηρία. Τώρα αλλάζουμε λίγο τη σκέψη μας και πλέον ο στόχος μας είναι η 6άδα. Ο ΑΟ Θήρας παρά το αρνητικό αποτέλεσμα που είχε την περασμένη εβδομάδα είμαι σίγουρος ότι θα το αφήσει πίσω και θα δείξει το καλό του πρόσωπο. Εμείς από την πλευρά μας θα παίξουμε ελεύθερα θέλοντας να αποδείξουμε ότι δίκαια βρισκόμαστε ψηλά στη βαθμολογία».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ