1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
17-06-2015 19:23

Φιλίποφ: «Γεμάτο γήπεδο για να πανηγυρίσουμε μαζί»

Σιγά, σιγά οι Έλληνες διεθνείς αρχίζουν και συνέρχονται από το ταξίδι της επιστροφής από το Μεξικό και μπαίνουν σε κανονικούς ρυθμούς αν και σ’ αυτό βοηθούν και οι υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούν και στην Θεσσαλονίκη και οι οποίες θυμίζουν εν μέρει τα όσα έζησαν στο Τέπικ όπως παραδέχθηκε κι ο Ντίμα Φιλίποφ μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis 95.5.
«Σίγουρα υπάρχει κούραση από το μεγάλο ταξίδι στο Μεξικό, όπου γενικά οι συνθήκες ήταν αρκετά δύσκολες. Κι εδώ συναντήσαμε ζέστη, αλλά στο Τέπικ τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα καθώς πέρα από τη ζέστη είχε τρομερή υγρασία και πάρα πολλά κουνούπια».

Με την Εθνική να έχει επιστρέψει από το Μεξικό με 2 νίκες και μία ήττα, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα χρειάζεται τρεις νίκες με καθαρό σκορ (3-0 ή 3-1) για να πάρει σίγουρα την πρώτη θέση και το εισιτήριο για το Final 4 και να μην περιμένει τον συνδυασμό αποτελεσμάτων (πρώτο κριτήριο για την κατάταξη των ομάδων είναι οι νίκες και μετά οι βαθμοί) κι αυτός είναι ο στόχος που έχουν θέσει όλοι στην ομάδα.

«Όλοι πιστεύουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε και έχουμε θέσει ως στόχο το να προκριθούμε στο Final 4. Έχουμε μπροστά μας τρία παιχνίδια τα οποία πρέπει να τα κερδίσουμε χωρίς απώλεια βαθμών και σετ. Εμείς το πιστεύουμε και θέλουμε και τον κόσμο στο πλευρό μας. Θέλουμε και τα τρία βράδια το Αλεξάνδρειο να είναι γεμάτο και να τους δώσουμε κι εμείς χαρά. Πέρσι στο European League καταφέραμε γεμίσαμε το γήπεδο, τώρα ανεβήκαμε ένα επίπεδο, έχουμε να αντιμετωπίσουμε πιο δυνατές ομάδες κι αυτό πιστεύω ότι θα αποτελέσει κίνητρο και για τον κόσμο προκειμένου να έρθει στο γήπεδο», είπε ο Φιλίποφ και στέλνοντας το δικό του μήνυμα στον κόσμο τόνισε: 

«Σας περιμένουμε όλους για να διασκεδάσουμε και να πανηγυρίσουμε μαζί μια μεγάλη επιτυχία για το ελληνικό βόλεϊ».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ