1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
29-01-2015 22:37

Ημιτελικός με φαβορί

Ο δεύτερος ημιτελικός του Λιγκ Καπ είναι ανάμεσα στο φαβορί για τον τίτλο και στο αουτσάιντερ ή αν προτιμάτε ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Άρη.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχοντας κατακτήσει τον τίτλο του 2013 στο Βραχάτι θέλουν να επιστρέψουν στην κορυφή. Νέα πρόσωπα για την ομάδα του Δημήτρη Καζάζη είναι ο Ολλανδός Βίτσε Κοΐστρα και ο Γιώργος Σφενδυλάκης που θα κάνουν ντεμπούτο με την «ερυθρόλευκη» φανέλα.

Πλέον ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την πορεία του στην Ευρώπη και στρέφει το ενδιαφέρον του αποκλειστικά στα της Ελλάδας. Η ομάδα του Δημήτρη Καζάζη προκρίνεται για δεύτερη φορά σε τελική φάση. Η πρώτη ήταν την σεζόν 2012-13 όπου κατέκτησε τον τίτλο. Ο Ολυμπιακός στον Δ΄όμιλο της Ά΄ φάσης της εφετινής διοργάνωσης νίκησε στο Ρέντη τον Φοίνικα Σύρου 3-0 και τον Α.Ο.Κηφισιάς 3-1 σετ.

Ο Άρης προκρίθηκε για πρώτη φορά σε τελική φάση League Cup. Στην Α΄φάση ηττήθηκε από τη ΜΕΝΤ 3-1 σετ αλλά νίκησε τον ΠΑΟΚ (3-0 σετ) και πέρασε σε βάρος του "δικεφάλου" στη διαφορά των σετ. Οι «κιτρινόμαυροι» είναι ενισχυμένοι με τον Πολωνό Μιχάλ Καμίνσκι που αγωνίζονταν στον Παναθηναϊκό, ενώ και ο Γιάννης Μέλκας οδηγεί για πρώτη φορά την ομάδα σε αγώνες που κρίνουν τίτλους. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ