1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
11-09-2013 11:08

Βουλγαρική νική στη ΔΕΘ

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Τρίτη (10/9) το Τουρνουά Επίδειξης του Μπιτς Βόλεϊ στην 78η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο του θεματικού αφιερώματος «Αthlisis», με διοργανωτή τον ΑΣΘ Πρωτοπόροι και υπό την αιγίδα της ΕΟΠΕ. Τους αγώνες της τελευταίας μέρας παρακολούθησε πολύς κόσμος, στο ειδικά διαμορφωμένο γήπεδο της ΔΕΘ, ενώ οι αθλήτριες έμειναν ενθουσιασμένες από την πρωτότυπη διοργάνωση.

«Ηταν ένα πολύ ωραίο τουρνουά, με εξαιρετική οργάνωση και θέλουμε να ευχαριστήσουμε όσους βοήθησαν στην πραγματοποίησή του, αλλά και τον κόσμο που ήρθε να μας παρακολουθήσει», δήλωσε στο volleyball.gr η αθλήτρια της Εθνικής Ομάδας γυναικών Πένυ Καραγκούνη, που αγωνίστηκε με παρτενέρ την επίσης διεθνή Αννα Σπανού. «Η εμπειρία ήταν πολύ όμορφη και η φιλοξενία πολύ καλή. Ελπίζουμε το τουρνουά να καθιερωθεί τα επόμενα χρόνια και με περισσότερες ομάδες», είπε η νεαρή Χαλκιδαία.

Αν και το τουρνουά δεν είχε διαγωνιστικό χαρακτήρα, την πρώτη θέση κατέκτησαν οι Βουλγάρες Γιάνεβα/Τσολάκοβα, κερδίζοντας τις Καραγκούνη/Σπανού με 2-1 σετ, ενώ τρίτες ήταν οι Τίλη/Τσοπούλου και τέταρτες οι χρυσές Βαλκανιονίκεις U20, Μαναβή και Παρισάκη.

Καραγκούνη: «Πετυχημένη χρονιά»

Στη συνέχεια, οι δύο διεθνείς αθλήτριες έκαναν έναν μικρό απολογισμό της φετινής σεζόν. «Στην πρώτη μου χρονιά με την Εθνική Ομάδα και την Βίκυ Αρβανίτη κανείς μας δεν περίμενε ότι θα είχαμε επιτυχίες. Ωστόσο, με το μετάλλιο στους Μεσογειακούς, την 5η θέση στο Πανευρωπαϊκό Γυναικών και τις καλές εμφανίσεις στο World Tour ανταμείφθηκαν οι προσπάθειές που καταβάλλαμε εμείς και οι προπονητές μας», τόνισε η Καραγκούνη. «Του χρόνου μπαίνουμε σε ένα νέο κύκλο, καθώς αρχίζει η διαδικασία πρόκρισης για τους Ολυμπιακούς Αγώνες και με ξεκίνημα το Continental Cup θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ένα εισιτήριο για το Ρίο».

Και η Σπανού συμπλήρωσε: «Για μένα και την συμπαίκτριά μου Κωνσταντίνα Βλαχάκη ήταν μια μεταβατική χρονιά, αφού λόγω εξετάσεων δεν μπορέσαμε να δουλέψουμε πολύ και να πάμε σε πολλά τουρνουά. Η επόμενη χρονιά θα είναι σίγουρα καλύτερη και ελπίζουμε να έχουμε την ευκαιρία να δώσουμε περισσότερους διεθνείς αγώνες».

Συνέχεια με άνδρες


Την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί στην ΔΕΘ ο αγώνας των celebrities, με τη γνωστή παρουσιάστρια Bίκυ Χατζηβασιλείου, ενώ την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου ξεκινά το τουρνουά ανδρών με το εξής πρόγραμμα (έναρξη καθημερινά στις 17:30):

Πέμπτη 12/9
Bonjolov /Kutzarov (BUL) vs Watson/ Smith (ENG)
Κοτσιλιάνος/Ζουπάνη (GRE) vs Huber/Blauel (AUT)

Παρασκευή 13/9
Huber/Blauel (AUT) vs Watson/ Smith (ENG)
Κοτσιλιάνος/Ζουπάνη (GRE) vs Bonjolov /Kutzarov (BUL)

Σάββατο 14/9

Bonjolov /Kutzarov (BUL) vs Huber/Blauel (AUT)
Watson/ Smith (ENG) vs Κοτσιλιάνος/Ζουπάνη (GRE)
Την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου, Ακαδημίες αγοριών και κοριτσιών θα λάβουν μέρος σε αγώνες επίδειξης.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ