1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
09-09-2013 16:16

42 ομάδες στο ...φινάλε της BVA

Με πολύ μεγάλη επιτυχία και με τη συμμετοχή 42 συνολικά ομάδων ολοκληρώθηκε το τελευταίο τουρνουά της σειράς Lipton Ice Tea Summer Series 2013 που διοργάνωσε η Beach Volley Academy (BVA) σε συνεργασία με το Mojito Bay το Σάββατο και την Κυριακή 7-8 Σεπτεμβρίου στην παραλία Λομβάρδας.

Στα αξιοσημείωτα της διοργάνωσης η συμμετοχή celebrities που αγωνίστηκαν σε αγώνες επίδειξης,οι κληρώσεις δώρων και πολλά side events.Επίσης στο μικτό τουρνουά αγωνίστηκαν και οι νεόνυμφοι Δρακόπουλος Ανδρέας και Δρακοπούλου Ελένη.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι στην κατηγορία των γυναικών οι Κατσιάνου-Κιρκινέζου νίκησαν με 2-0 (15-8 15-6) τις Κούβαρη Βλαβιανού.Στους άνδρες οι Σταμπέλος-Στάης νίκησαν επίσης με 2-0 (15-7 15-5) τους Βασιλακόπουλο-Quinn.Στο μικτό τουρνουά οι Νίτης-Κουρέλλου επικράτησαν με 2-0 (15-11 15-7) των Μπαρμπετσέα-Σάρρα.

Οι νικήτριες ομάδες μοιράστηκαν δώρα του μεγάλου χορηγού Lipton Ice Tea και ανανέωσαν το ραντεβού τους για το επόμενο τουρνουά της BVA.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ