1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
31-08-2013 11:22

«Την καλύτερη παρουσία στους τελικούς του μπιτς βόλεϊ»

Ο περιφερειακός προπονητής beach volley της ΕΣΠΕΔΕ μιλάει για τα πρωταθλήματα Κ16 και Κ19 της ένωσης.

«Το 2013 στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα της ΕΣΠΕΔΕ, είχαμε την καλύτερη παρουσία και την καλύτερη μέχρι σήμερα εκπροσώπηση στους τελικούς με μετάλλια και καλές θέσεις στην τελική κατάταξη.

Η διεξαγωγή των πρωταθλημάτων Κ16 και Κ19 στην ΕΣΠΕΔΕ για ακόμη μία φορά έγινε με την μορφή πολλών τουρνουά σε διαφορετικές πόλεις της περιφέρειάς μας και οι πρωταθλητές βγήκαν από πολλούς αγώνες, θεσμό που η ΕΣΠΕΔΕ εφάρμοσε πρώτη στα regional από την περσινή περίοδο, ένα σύστημα που απέδωσε και βοήθησε σημαντικά στην ανάπτυξη των πρωταθλημάτων.

Άλλωστε η περιφέρειά μας έχει δημιουργήσει παράδοση στο beach, όχι μόνο με τις διαχρονικά καλές θέσεις στους τελικούς, αλλά και με τις πολλές επίσημες διοργανώσεις που υλοποίησε με επιτυχία τα τελευταία χρόνια στην Δυτ. Ελλάδα.

Αισιοδοξώ ότι και η συνέχεια θα είναι ακόμη καλύτερη. Έχουμε υποδομές που το beach παίζεται στο μεγαλύτερο διάστημα του χρόνου σε Γιάννενα, Πρέβεζα και Αγρίνιο».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ