1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
23-07-2013 15:51

Ο Μηνούδης βράβευσε Παπαγγελόπουλο, Αριστόπουλο

Το παρών στον 3ο και τελευταίο σταθμό του 14ου Tournament Beach Volley της ΝΟVA, στο «Yabanaki» της Βάρκιζας, έδωσε την περασμένη Κυριακή 21 Ιουλίου ο Διευθυντής του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Πετοσφαιριστών, Βασίλης Μηνούδης, ο οποίος ως εκπρόσωπος του ΠΑ.Σ.Α.Π συμμετείχε στην τελετή απονομής του τουρνουά, βραβεύοντας τους νικητές της 3ης-4ης θέσης, Νίκο Παπαγγελόπουλο/Αλέξανδρο Αριστόπουλο και Κώστα Ποθητάκη / Δημήτρη Νιώπα.
Στις δηλώσεις που πραγματοποίησε, κατά τη διάρκεια της απευθείας τηλεοπτικής μετάδοσης της NOVA, ο Βασίλης Μηνούδης, μεταξύ άλλων έδωσε συγχαρητήρια στους διοργανωτές για την υψηλού επιπέδου διοργάνωση και εξέφρασε την ανάγκη να στηρίξουμε όλοι ανάλογες προσπάθειες .

«Συγχαρητήρια στη ΝΟVA και στο Μιχάλη Τριανταφυλλίδη, για τη διοργάνωση και κυρίως για τη συνέπεια που δείχνουν όλα αυτά τα χρόνια στο beach volley. Συγχαρητήρια και στις ομάδες, τo επίπεδο του τουρνουά είναι πολύ υψηλό, τόσο από πλευράς θεάματος όσο και οργανωτικά και τολμώ να πω πως είναι και καλύτερο των Μάστερς, βάσει και των μαρτυριών πολλών αθλητών και αθλητριών, που είπαν ότι συμμετέχουν στο καλύτερο τουρνουά που έχουν παίξει φέτος.

Φέτος έχει παρατηρηθεί μεγάλη ανάπτυξη, οι παραλίες είναι γεμάτες και συνεχώς διοργανώνονται τουρνουά , χάρις στην αγαπή των αθλητών και την ιδιωτική πρωτοβουλία. Έχει αποδειχθεί ότι το beach volley είναι αδιαμφισβήτητα ο «βασιλιάς του καλοκαιριού» και σε αυτή την προσπάθεια θεωρώ πως όλοι μας και κυρίως η Ομοσπονδία θα πρέπει να σταθεί στο πλευρό των αθλητών και των διοργανωτών και όχι απέναντί τους».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ