1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
23-07-2013 14:46

H BVA πάει ...Yabanaki

Σε συνεργασία με τη Beach Volley Academy (BVA) το Yabanaki Sports Club διοργανώνει  εγκεκριμένο ερασιτεχνικό τουρνουά beach volley το Σάββατο και την Κυριακή 27 και 28 Ιουλίου.


Το τουρνουά θα διεξαχθεί σε 2 κατηγορίες δυναμικότητας. Συγκεκριμένα το Σάββατο 13 Ιουλίου θα αγωνιστούν οι ομάδες του ενός αστεριού (amateur) σε τρεις κατηγορίες (ανδρών-γυναικών-μικτού) ενώ την Κυριακή 14 Ιουλίου θα αγωνιστούν οι ομάδες των δύο αστεριών (senior) πάλι σε τρεις κατηγορίες (ανδρών-γυναικών-μικτού).

Οι νικήτριες ομάδες κάθε κατηγορίας θα λάβουν δώρα  όπως κάρτες ελευθέρας εισόδου από το Yabanaki sports club, διαμονή σε καμπάνα στο χώρο των εγκαταστάσεων, δώρα  από τις εταιρείες WilsonCryosauna, Crucianni,, Burger Joint, Yalo Yalo, Coffee and Things,DemonContigo,Asics, Παραδοσιακό της Λάρισας ,Ya serfaki ,De LightMy Gym και πολλά άλλα .Δηλώσεις συμμετοχής με mail στο www.beachvolleyacademy.gr και τηλεφωνικά στο 6942404628. ΗBeach Volley Academy και το Yabanaki sports club σας υπόσχονται όμορφες στιγμές beach volley που θα κάνουν τη ζωή μας πιο ευχάριστη, δυναμική και δραστήρια.

1 σχόλιο

  • Comment Link BEACHVOLLEY Τρίτη, 23 Ιουλίου 2013 12:55 posted by BEACHVOLLEY

    Συγκεκριμένα το Σάββατο 13 Ιουλίου θα αγωνιστούν οι ομάδες του ενός αστεριού (amateur) σε τρεις κατηγορίες (ανδρών-γυναικών-μικτού) ενώ την Κυριακή 14 Ιουλίου θα αγωνιστούν οι ομάδες των δύο αστεριών (senior) πάλι σε τρεις κατηγορίες (ανδρών-γυναικών-μικτού).

    Ρε τι κάνει το copy paste!!!!!!!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ