1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1198
21-07-2013 18:01

Προπονητικό Καμπ από την «Τελχινίς»

Ο Ροδιακός Σύλλογος Φίλων Πετοσφαίρισης, «Τελχινίς», διοργανώνει το διήμερο 24-25 Ιουλίου 2013, το 1ο προπονητικό καμπ Μπιτς βόλεϊ, για το φετινό καλοκαίρι. Το εν λόγω καμπ, θα διεξαχθεί στην παραλία Sposa Beach Bar & Grille στο Γεννάδι (δίπλα στο κτίριο του πρώην Δημαρχείου Νότιας Ρόδου).
Σκοπός του σεμιναρίου, είναι η καλύτερη αγωνιστική προετοιμασία νέων αθλητών και αθλητριών Μπιτς Βόλεϊ. Είναι η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που διοργανώνεται αυτό το καμπ, με την υποστήριξη της ιστοσελίδας www.news12.gr. Όσοι παρακολουθήσουν τα σεμινάρια θα διδαχθούν βασικές τεχνικές και τακτικές του Μπιτς Βόλεϊ, αλλά και θα έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν σε διάφορα τουρνουά, όπως επίσης θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν σεμινάρια για στατιστικές αγώνων, Πρώτες Βοήθειες, ναυαγοσωστικής και διάφορα άλλα.

Δηλώσεις συμμετοχών μπορούν να γίνονται μέχρι και την Τρίτη 23 Ιουλίου 2013 με τους εξής τρόπους: στο site του συλλόγου (www.telchinis.gr) συμπληρώνοντας την ειδική φόρμα ή στα γήπεδα Μπιτς βόλεϊ (Καρακόνερο). Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στα τηλέφωνα:
22410 83030, 6999444466, 6974045274, στο mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο www.telchinis.gr.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ