1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
19-07-2013 13:23

Ο δήμαρχος υποδέχτηκε τις αθλήτριες στο Μεσολόγγι

Ολοκληρώθηκε η άφιξη όλων τον αθλητριών που θα λάβουν μέρος στο Ionian Beach Volley ESPEDE 2013, επί της ευκαιρίας ο Δήμαρχος Μεσολογγίου κ. Παναγιώτης Κατσούλης μαζί με τον αντιδήμαρχος υπεύθυνο για θέματα αθλητισμού κ. Κώστα Καλτσούλα υποδέχτηκε στη Δημοτική πινακοθήκη στην κεντρική πλατεία της πόλης τις βολεϊμπολίστριες.

Αφού τις καλωσόρισε και τους ευχήθηκε καλή διαμονή στο Μεσολόγγι εν συνεχεία τους πρόσφερε αναμνηστικά τοπικά προϊόντα που παράγει το Μεσολόγγι και η ευρύτερη περιοχή.

Από την πλευρά τους οι παίκτριες δώρισαν μια μπάλα του Μπιτς βόλεϊ υπογεγραμμένη από όλες στο δήμαρχο και τον ευχαρίστησαν για την όμορφη υποδοχή.

Οι αθλήτριες είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά τα εκθέματα του χώρου και να ξεναγηθούν στην πινακοθήκη από τον υπεύθυνο κ. Δημήτρη Παρασκευά.

Εν συνεχεία απόλαυσαν μια όμορφη βόλτα στον πεζόδρομο της πόλης συνοδευόμενες από το Δ.Σ της ΓΕ Μεσολογγίου και του τεχνικού της ομάδας.

Σήμερα γίνεται στο Μεσολόγγι και η σχολή διαιτησίας.

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ