1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
18-05-2024 15:42

Αποκλεισμός στα ημιτελικά του προολυμπιακού γυναικών για Μαναβή, Τριανταφυλλίδη και Αλεξόγλου, Πασχαλάκη

Εκτός διεκδίκησης της πρώτης θέσης στον Β' όμιλο της δεύτερης φάσης του Beach Volley Nations Cup (προολυμπιακό τουρνουά) έμεινε η Ελλάδα, η οποία αποκλείστηκε στον ημιτελικό με δύο ήττες από την Φινλανδία.
Μετά την πρόκριση επί της διοργανώτριας του προολυμπιακού ομίλου Τουρκία, το έργο των Μαναβή, Τριανταφυλλίδη και Αλεξόγλου, Πασχαλάκη κόντρα στην Φινλανδία ήταν εξαρχής δύσκολο.

Η ελληνική αποστολή πάλεψε και τους δύο αγώνες απέναντι στις Φινλανδές που μαζί με την Τσεχία ήταν από τα φαβορί για τη πρώτη θέση, όμως δεν τα κατάφερε και επιστρέφει στην Ελλάδα με την 3η θέση στην διοργάνωση.

Στον πρώτο ημιτελικό η Ελένη Αλεξόγλου με την Μυρτώ Πασχαλάκη αντιμετώπισαν τις Πάρκινεν, Πρίχτι γνωρίζοντας την ήττα με 2-0 (21-14, 22-20) σετ, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία στο δεύτερο σετ να στείλουν το παιχνίδι στο τάι μπρέικ.

Στον δεύτερο ημιτελικό, Δήμητρα Μαναβή και Λίζα Τριανταφυλλίδη λύγισαν από τις Αχτιάινεν, Λάχτι με 2-0 (21-09, 21-11) σετ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ