1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
12-07-2013 11:27

Παίξε μπιτς βόλεϊ στην Κερατέα

Στο χώρο του Δημοτικού Γυμναστηρίου Κερατέας, κατασκευάστηκε και παραδόθηκε στους αθλούμενους της περιοχής, το πέμπτο γήπεδο beach-volley της Αττικής.


Η νέα αθλητική εγκατάσταση μπορεί να φιλοξενήσει αγώνες πρωταθλήματος αλλά και την Εθνική ομάδα και πιστεύουμε ότι θα αποτελέσει πόλο ανάπτυξης του συγκεκριμένου αθλήματος στην ευρύτερη περιοχή.

Η δημιουργία του χώρου, ξεκίνησε μετά από πρόταση του Γυμναστικού Συλλόγου Κερατέας, που υιοθετήθηκε από τον Δήμαρχο κ. Κωνσταντίνο Λεβαντή και υλοποιήθηκε από το Δήμο Λαυρεωτικής, με την επίβλεψη του Προέδρου του Τοπικού Συμβουλίου Κερατέας, κ. Κωνσταντίνου Αθανασίου, του προπονητή κ. Μ. Αλεξανδρόπουλου και της Ομοσπονδίας Βόλεϊ.

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Κερατέας ανέλαβε την λειτουργία του γηπέδου και ήδη προγραμματίζει την οργάνωση αγώνων και προγραμμάτων άθλησης και ενασχόλησης με το συγκεκριμένο άθλημα, για κάθε ενδιαφερόμενο πολίτη σε ομαδικό ή ατομικό επίπεδο.

keratea-gipedo1.jpg

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ