1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
09-07-2013 16:34

Νίτης / Δουλγεράκη οι νικητές στο 4o Intersport Mixed Open by Efi Sfyri

Cannot find volleynews.v2/BEACH-VOLLEY/2013/sfyri/meikto-intersports folder inside /var/www/volleynews.gr/images/volleynews.v2/BEACH-VOLLEY/2013/sfyri/meikto-intersports/ folder.
Admiror Gallery: 4.5.0
Server OS:nginx/1.14.0
Client OS:Unknown
PHP:5.6.38
Η αυλαία έπεσε για το μεικτό πρωτάθλημα  beach volley της  INTERSPORT, την Κυριακή 7 Ιουλίου στο Yabanaki.Το INTERSPORT Mixed Open Series by Efi Sfyri πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά το καλοκαίρι του 2010 σε συνεργασία με το  VariSports Club και το Beach Volley Academy by Efi Sfyri.

Φέτος, το μεικτό πρωτάθλημα beach volley της INTERSPORT επέστρεψε με 4 νέα τουρνουά και πάνω άπο 100 συμμετοχές, από ερασιτέχνες λάτρεις του πιο hot καλοκαιρινού αθλήματος. Το τέταρτο τουρνουά του πρωταθλήματος πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 7 Ιουλίου με πλήθος συμμετοχών και θεατών στο Yabanaki Beach, στη Βάρκιζα.  Tην πρώτη θέση κατέκτησαν οι Δημήτρης Νίτης – Στέλλα Δουλγεράκη ύστερα από έναν θεαματικό αγώνα με τους Αλέξανδρο Παπανικολάου-Στέλλα Κωλέττη, με σκορ 21- 18.

Η Έφη Σφυρή που διευθύνει την Ακαδημία του VSC δήλωσε: «Άλλη μία επιτυχημένη διοργάνωση της Intersport ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία και εντυπωσιακούς αγώνες. Όλοι οι συμμετέχοντες και κυρίως τα νέα μέλη της Ακαδημίας μας αποκόμισαν σημαντικές εμπειρίες, εφόδια για τις προπονήσεις που υπολείπονται μέχρι το τέλος της σεζόν. Τα μεικτά τουρνουά αποτελούν τη  fun εκδοχή του beach volley και μονοπωλούν το ενδιαφέρον του VSC BV Academy by Efi Sfyri τα τελευταία τέσσερα καλοκαίρια, δεδομένης της  μεγάλης απήχησης τους.  Ωστόσο αφήνουμε τα ερασιτεχνικά μεικτά για λίγο, καθώς στις 19-21/7 φιλοξενούμε στην έδρα μας, το Vari Sports Club, το Οπεν του Πανελληνίου Πρωταθλήματος. Σας περιμένουμε όλους!»

Το  INTERSPORT Mixed Open Series 2013 by Efi Sfyri υποστηρίχθηκε επίσης από την  Wilson, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό AΥΡΑ, το κατάστημα οπτικών “Αrte di Οttico”, και τη Levi’s

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ