1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
08-07-2013 15:33

Τουρνουά Satellite στο Yabanaki με δώρα για τους νικητές

Η Libresse και πάλι κοντά στον αθλητισμό στη συνέχεια των σιρκουί αγώνων Libresse Beach Volley Satellite Tour 2013.

Σε συνεργασία με τη Beach Volley Academy (BVA) και το Yabanaki Sports Club διοργανώνει εγκεκριμένο ερασιτεχνικό τουρνουά το Σάββατο και την Κυριακή 13 και 14 Ιουλίου.

Το τουρνουά θα διεξαχθεί σε 2 κατηγορίες δυναμικότητας. Συγκεκριμένα το Σάββατο 13 Ιουλίου θα αγωνιστούν οι ομάδες του ενός αστεριού (amateur) σε τρεις κατηγορίες (ανδρών-γυναικών-μικτού) ενώ την Κυριακή 14 Ιουλίου θα αγωνιστούν οι ομάδες των δύο αστεριών (senior) πάλι σε τρεις κατηγορίες (ανδρών-γυναικών-μικτού).

Οι νικήτριες ομάδες κάθε κατηγορίας θα λάβουν δώρα εκτός από το μεγάλο υποστηρικτή του τουρνουά και από τις εταιρείες Wilson, Demon, Contigo, Burger Joint, Yalo Yalo, Coffee and Things, Παραδοσιακό της Λάρισας.

Το Libresse Beach Volley Satellite Tour 2013 θα συνεχιστεί με τη διεξαγωγή πολλών ακόμη αγώνων beach volley που θα κάνουν τη ζωή μας πιο ευχάριστη, δυναμική και δραστήρια.

Την επιμέλεια των διοργανώσεων έχει αναλάβει η εταιρεία αθλητικού marketing SUI Hellas.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ