1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
05-07-2013 19:39

Η επιστροφή των Κουζούνη, Μπιλλήρη

Στην Αίγινα για το 4ο Masters του εφετινού Πανελληνίου σιρκουί Μπιτς Βόλεϊ, βρίσκεται η Εθνική Ομάδα Ανδρών των Φερνάντο Μπιλλήρη και Παύλου Κουζούνη, οι οποίοι ξεκίνησαν νικηφόρα την προσπάθειά τους στο κυρίως ταμπλό φτάνοντας εύκολα στο 2-0 (21-17, 21-15) κόντρα στους Νιώπα και Ποθητάκη.


Το ελληνικό «δίδυμο» που έκανε ντεμπούτο στο Allou! Fun Park μέτρησε δύο... δικαιολογημένες «απουσίες» από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, λόγω των διεθνών αγωνιστικών υποχρεώσεών τους, όμως, επέστρεψε στο ταμπλό της Αίγινας και ελπίζει να κατακτήσει την κορυφή!

«Χαιρόμαστε που είμαστε στην Αίγινα, γιατί μετά το όμορφο ξεκίνημα στο Allou! Fun Park μας είχε λείψει η δράση στο ελληνικό σιρκουί. Όλο το κλίμα στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα είναι πάντα πολύ ωραίο γιατί παίζουμε με αντιπάλους φίλους μας, συμπαίκτες μας ή αντιπάλους στη σάλα, ενώ και οι διοργανωτές κάνουν πάντα ό,τι καλύτερο μπορούν για να μένουν οι αθλητές ευχαριστημένοι. Ήδη για την εγκατάσταση που δημιουργήθηκε στον Άγιο Σώστη, μόνο θετικά λόγια μπορεί να πει κανείς», τόνισε ο Κουζούνης.

Σχολιάζοντας το αγωνιστικό επίπεδο στο Masters της Αίγινας και πόσο αυτό τους βοηθάει να βελτιώνονται και οι ίδιοι μέσα από τους αγώνες, ο Μπιλλήρης, είπε: «Μέχρι τώρα έχουν γίνει αρκετά αμφίρροπα παιχνίδια και ιδιαίτερα ορισμένα ήταν πολύ δυνατά και κρίθηκαν στις λεπτομέρειες. Όλοι οι αθλητές δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και προσφέρουν θέαμα που μακάρι να το εκτιμήσει και ο κόσμος της Αίγινας και να έρθει να παρακολουθήσεις τους αγώνες από κοντά, νομίζω ότι αξίζει τον κόπο. Από εκεί και πέρα, εμείς πάντα μετά από κάθε τουρνουά βγαίνουμε κερδισμένοι και ατομικά και σαν ομάδα».

Για το αν είναι ικανοποιημένοι από την πρόοδο που έχουν κάνει και το αν τα αποτελέσματα δικαιώνουν τους κόπους τους, ο Κουζούνης, τόνισε: «Σιγά-σιγά μαθαίνουμε ο ένας τον άλλο μέσα στο παιχνίδι και βρίσκουμε τη χημεία μας. Είμαστε ένα νέο ζευγάρι και ευχαριστούμε την Ομοσπονδία και τους προπονητές μας Κώστα Ταμπουρατζή και Νίκο Κρέτση, που μας βοηθούν και μας πιστεύουν», ενώ από την πλευρά του ο «Φρέντο», επεσήμανε: «Αυτή η ομάδα έχει τεράστιες δυνατότητες και πιστεύω ότι σιγά-σιγά θα καταφέρουμε να σταθούμε αξιοπρεπώς και σε διεθνές επίπεδο».

Για το πρόγραμμά τους από εδώ και έπειτα, οι δύο διεθνείς αθλητές τόνισαν ότι εστιάζουν στο Πανελλήνιο σιρκουί στοχεύοντας να κατακτήσουν οπωσδήποτε μία πρώτη θέση, ενώ παράλληλα γίνονται προσπάθειες για τη συμμετοχή μας σε τουλάχιστον δύο τουρνουά του Ευρωπαϊκού Σιρκουί, εφόσον το επιτρέψει η βαθμολογία. Τέλος, οι δύο αθλητές ευχαρίστησαν τους χορηγούς τους που είναι οι εταιρίες Eurodrip, Zuccherino, Green Cola και Tormalina's Beauty.

Πηγή: volleyball.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ