1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
05-07-2013 13:45

Όταν οι... αιώνιοι ενώνουν τις δυνάμεις τους

Αντίπαλοι στη σάλα, συμπαίκτες στην Εθνική... συμπαίκτες και στην άμμο, αλλά πάνω απ' όλα φίλοι στη ζωή! Ο λόγος για τους Μενέλαο Κοκκινάκη και Θανάση Πρωτοψάλτη, με τον πρώτο να φοράει τη φανέλα του Ολυμπιακού και τον δεύτερο του «αιώνιου» αντιπάλου Παναθηναϊκού. Οι δυο τους βρίσκονται ως «δίδυμο» στο 4ο εφετινό Masters του Πανελληνίου Σιρκουί Μπιτς Βόλεϊ και ήδη έχοντας περάσει επιτυχώς τα προκριματικά, πέτυχαν και την πρώτη τους νίκη στην παρθενική συμμετοχή τους ως ομάδα. 




Στο κυρίως ταμπλό που ξεκίνησε το πρωί της Παρασκευής στο πανέμορφο γήπεδο που βρίσκεται στον Άγιο Σώστη της Πέρδικας, Κοκκινάκης και Πρωτοψάλτης πέτυχαν σπουδαία ανατροπή κερδίζοντας με 2-1 το έμπειρο δίδυμο των Καπίρη και Παπαδόπουλου. Ωστόσο, οι ίδιοι υποστηρίζουν ότι παίζουν περισσότερο για την «πλάκα» τους:

«Ο Μενέλαος ήρθε από διακοπές στη Σάμο, εγώ ήρθα από την Κύπρο και μαζευτήκαμε χωρίς προπόνηση, να έρθουμε και να παίξουμε μπιτς βόλεϊ στην Αίγινα. Δεν είχαμε στο μυαλό μας ούτε προκρίσεις, ούτε τίποτα. Μόνο να παίξουμε και να περάσουμε καλά», λέει πρώτος ο άσος του Παναθηναϊκού για να προσθέσει και ο Κοκκινάκης: «Μας βόλεψε στο πρόγραμμά μας, γιατί δεν είχαμε υποχρεώσεις με τις ομάδες μας και με την Εθνική και επειδή κάνουμε παρέα και εκτός γηπέδων, είπαμε να δοκιμάσουμε την τύχη μας και ως συμπαίκτες στο μπιτς βόλεϊ για πρώτη φορά φέτος».

- Στο παρελθόν έχετε αγωνιστεί ξανά στην άμμο;
«Εγώ με συμπαίκτη τον Κογκαλίδη έχω φτάσει μια φορά μέχρι και τον τελικό διοργάνωσης και μάλιστα είχα νικήσει και την ομάδα του Πρωτοψάλτη», θυμάται ο ακραίος του Ολυμπιακού, ενώ ο Πρωτοψάλτη συμπληρώνει: «Ναι, εγώ τότε έπαιζα με συμπαίκτη τον Σαββίδη και είχαμε φτάσει στην 5η θέση, αλλά γενικώς δεν έχουμε μεγάλη πείρα από άμμο».

Ωστόσο, με τις θετικές εμφανίσεις τους, κάθε άλλο παρά... άπειρους θα τους χαρακτήριζε κανείς: «Όταν παίζεις χωρίς άγχος και πίεση, μπορεί να σου βγει και σε καλό. Νομίζω ότι γι' αυτό έχουμε ξεκινήσει τόσο καλά το τουρνουά και ελπίζουμε να έχουμε ανάλογη συνέχεια», αναφέρει ο Κοκκινάκης.

Όσο για το πώς ένας... Ολυμπιακός και ένας... Παναθηναϊκός, μπορούν από αντίπαλοι να γίνουν συμπαίκτες: «Πάνω απ' όλα μετράει η φιλία και όχι η ομάδα. Εμείς είμαστε φίλοι και συμπαίκτες στην Εθνική πολλά χρόνια. Γιατί λοιπόν, να μην κάνουμε ομάδα και στο μπιτς βόλεϊ», λέει ο Πρωτοψάλτης με τον Κοκκινάκη να στέλνει το δικό του μήνυμα: «Οι παίκτες είναι επαγγελματίες και ποτέ δεν τους χωρίζουν οι οπαδικές διαφορές. Είτε παίζουμε στη σάλα, είτε παίζουμε στην άμμο, είμαστε όλοι φίλοι και μακάρι κάποια στιγμή να το καταλάβουν και φίλαθλοι των ομάδων, ώστε να εκλείψουν και οι όποιες ακρότητες από τα γήπεδα».
 
Πηγή: volleyball.gr

1 σχόλιο

  • Comment Link 1980 Παρασκευή, 05 Ιουλίου 2013 16:10 posted by 1980

    ΑΝ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΟΥ BEACH VOLLEY ΕΧΟΥΝ ΜΑΤΙ ΤΟΤΕ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ BEACH. ΝΕΑΡΟΙ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑΛΕΝΤΑ

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ