1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
25-09-2023 12:01

Ξεκινάει για 3η χρονιά ο θεσμός των Elite στο μπιτς βόλεϊ

Μετά από τις δύο πρώτες σεζόν που κρίθηκαν θετικά από τον κόσμο του αθλήματος και μάλιστα ο θεσμός διευρύνθηκε και με φορείς της Περιφέρειας, τα Elite Series συνεχίζονται για το 2023-2024, με τον ίδιο χαρακτήρα αλλά και με σημαντικές βελτιώσεις.    

Ο θεσμός των Elite Series αφορά χειμερινές διοργανώσεις Beach Volley «Σωματειακού» χαρακτήρα με την συμμετοχή Πιστοποιημένων Φορέων που δραστηριοποιούνται στο άθλημα καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.  

Οι αθλητές που θα συμμετέχουν στον νέο θεσμό θα πρέπει να εγγραφούν στο ειδικό μητρώο Elite Series δηλώνοντας και τον Φορέα που θα εκπροσωπούν με την συμμετοχή τους σε αυτόν.

Για τις διοργανώσεις Elite δεν θα υπάρχουν οι περιορισμοί της Πανελλήνιας Βαθμολογίας και όλοι οι αθλητές έχουν δικαίωμα συμμετοχής με μοναδική προϋπόθεση την εγγραφή τους στο Μητρώο Elite και την δήλωση του φορέα τους.    

Οι διοργανώσεις Elite Series 2023-2024 θα ξεκινήσουν από τον Οκτώβριο του 2023 και θα ολοκληρωθούν τον Απρίλιο του 2024 με έναν τελικό (Elite Final) στον οποίο θα προκριθούν οι ανώτερες βαθμολογικά ομάδες του κάθε Φορέα

Οι κύριες αλλαγές για την 3η χρονιά των Elite είναι:

Α.  Εισαγωγή της κατηγορίας ELITE-PRO (με ελάχιστο έπαθλο €250 ανά φύλο,  ανώτερες προδιαγραφές και συντελεστή βαθμολογίας) – θα εγκρίνεται έως 1 ELITE-PRO ανά μήνα και από διαφορετικούς φορείς κατά προτεραιότητα.

Β. Καθιέρωση των ELITE ως μονοήμερα τουρνουά προς διευκόλυνση περισσότερων διοργανώσεων ανά φύλο για το ίδιο Σαββατοκύριακο.

Γ. Ο θεσμός θα αποτελέσει πρόκριμα για την εκπροσώπηση της χώρας μας στον θεσμό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Συλλόγων 2024 (European Beach Volley Cup 2024) με χορηγική υποστήριξη της συμμετοχής.

Δ. Θα υπάρξει επικοινωνιακή υποστήριξη και προβολή των χορηγών τόσο των φορέων όσο και των ομάδων που συμμετέχουν στον θεσμό.

Οι Φορείς που επιθυμούν να συμμετέχουν στον νέο θεσμό μπορούν να βρουν τις σχετικές πληροφορίες και την φόρμα ένταξης τους ΕΔΩ.

Οι αθλητές που θέλουν να συμμετέχουν στον θεσμό μπορούν να εγγραφούν στο ειδικό Μητρώο Elite ΕΔΩ ,ενώ την σχετική Προκήρυξη που θα ισχύει σε όλες τις διοργανώσεις Elite μπορούν να βρούνε ΕΔΩ


Η εγγραφή τους στην κάθε διοργάνωση γίνεται απευθείας στον κάθε διοργανωτή και μπορούν να συμμετέχουν σε όσες διοργανώσεις Elite επιθυμούν.  
Οι διοργανώσεις και οι Φορείς που θα εντάσσονται στα Elite Series θα γνωστοποιούνται στους ενδιαφερόμενους μέσω της σχετικής ιστοσελίδας www.volleyball/gr/beach-volley/Elite-Series-2023-2024, ενώ για την επικοινωνία των Elite Series θα υπάρχει ο λογαριασμός bvgreektour στο instagram.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ