1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
31-07-2023 19:38

"Just Beach It" με δυνατές μάχες στην άμμο της παραλίας Ρεθύμου

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Σαββατοκύριακο 22-23/7 το τουρνουά Beach Volley “JUST BEACH IT” by PharmaFresh στον υπέροχο χώρο του “NAKHAL Beach Bar” στην παραλία Ρεθύμνου. Το τουρνουά "Just Beach it" είναι μία καινούργια σειρά τουρνουά με επικεφαλής τον Θάνο Μαρούλη. Η πρώτη διοργάνωση ήταν για το τμήμα ενηλίκων μπιτς βόλεϊ του Νέου ΟΠΕΡ με διοργανωτή τον πασαδόρο του συλλόγου.
Το Σάββατο 22/7 πραγματοποιήθηκε τουρνουά στην κατηγορία ανδρών με νικητές τους Αλεξάκη/Γασπαράκη οι οποίοι επικράτησαν των Ξενικάκη/Τσίτσαρη με 2-0 (15-11,15-13) σε έναν δυνατό τελικό.

Το μενού της Κυριακής 23/7 είχε τουρνουά στην κατηγορία μικτού το οποίο κατέκτησαν οι Πίσσα/Μπαχλιτζανάκης νικώντας στον τελικό το έμπειρο ζευγάρι των Γεωργοπούλου/Καραβιώτη επίσης με 2-0 (15-10,15-9).

Παρά τις αντίξοες συνθήκες λόγω καύσωνα, 16 ομάδες άντεξαν μεχρι τέλους και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στην καυτή άμμο και μας χάρισαν δυνατές φάσεις και πλούσιο θέαμα.

Σε όλους τους συμμετέχοντες μοιράστηκαν αναμνηστικά δώρα αξίας από τον κύριο χορηγό του τουρνουά www.pharmafresh.gr, το νο.1 ηλεκτρονικό φαρμακείο της πόλης και στους μεγάλους νικητές δόθηκαν μοντέρνα έπιπλα εσωτερικού χώρου από το “Hall2 furniture”.

Η οργανωτική επιτροπή ευχαριστεί ιδιαιτέρως τον Γιώργο Μπονατάκη που ανέλαβε να «ξεδιψάσει» τους αθλητές παρέχοντας τα νερά για τη διοργάνωση και τον Κώστα Σπιταδάκη για τη παροχή εξοπλισμού για τις ανάγκες του τουρνουά.

Ένα μεγάλο μπράβο σε ολους όσους συμμετείχαν και ένα τεράστιο ευχαριστώ στους χορηγούς της διοργάνωσης για τη πολύτιμη στήριξη τους.

Pharmafresh
Hall2
Nakhal beach bar
ICE KING

Το επόμενο τουρνουά JUST BEACH IT” Vol.2 θα ανακοινωθεί πολύ σύντομα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ