1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
28-07-2023 18:38

Ενθουσιασμός και ανυπομονησία για τους αθλητές: «Χαρούμενοι που αγωνιζόμαστε και πάλι στον Άγιο Νικόλαο»

Οι Χρυσάνθη Χριστοδούλου, Γεωργίνα Αντωνακάκη, Στέλιος Τζιουμάκας και Ιάσονας Κανέλλος μίλησαν για τους τελικούς του μπιτς βόλεϊ στον Άγιο Νικόλαο και δεν έκρυψαν την χαρά τους που θα δώσουν το παρών στα ματς που θα κρίνουν τον φετινό τίτλο.
Μετά την Θεσσαλονίκη, την Ξάνθη και το Σύνταγμα, το φετινό πρωτάθλημα του μπιτς βόλεϊ για άλλη μία χρονιά ολοκληρώνεται στον Άγιο Νικόλαο με τους τελικούς που για τις γυναίκες θα αρχίσουν σήμερα Παρασκευή και για τους άνδρες από το Σάββατο. Η ανεπίσημη αρχή έγινε με την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου στο κινηματοθέατρο «ΡΕΞ».

Εκεί από πλευράς αθλητών μίλησαν οι Χρυσάνθη Χριστοδούλου, Γεωργίνα Αντωνακάκη, Στέλιος Τζιουμάκας και Ιάσονας Κανέλλος. Όλοι δεν έκρυψαν την χαρά τους που έφτασαν ως τους τελικούς και τόνισαν πως θα τα δώσουν όλα για τον τίτλο και να προσφέρουν πλούσιο θέαμα.

Χρυσάνθη Χριστοδούλου: «Αρχικά θέλω να πω πως είμαι χαρούμενη που θα έρθω στον τόπο μου να παίξω. Θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο Αλεξάκη που μαζί με την Ομοσπονδία διοργανώνουν αυτούς τους τελικούς που είναι σημαντικοί για την περιοχή μας. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω την προπονήτριά μας Πέννυ Καραγκούνη που μας έχει βοηθήσει τόσο πολύ όλο αυτο το διάστημα».




Γεωργίνα Αντωνακάκη: «Αρχικά ευχαριστώ την ΕΟΠΕ για όλη την προσπάθεια και τον Δήμο Αγίου Νικολάου που τα τελευταία χρονιά έχει φιλοξενήσει τα τελικά. Είναι ιδιαίτερη χαρά για μένα και τη συμπαίκτριά μου (σ.σ Ιωάννα Περδικάκη) που καταφέρνουμε να φτάσουμε στα τελικά και μας συγκινεί περισσότερο το γεγονός ότι έχουμε δίπλα μας συγγενείς και φίλους. Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας και τον προπονητή μας Στάθη Χανδρινό και κλείνοντας θα' θέλα να πω ένα "μπράβο" σε όσους έχουν συνεισφέρει σε αυτή την προσπάθεια, αλλά και στους αθλητές, που παρά κάποιες αντίξοες συνθήκες είμαστε όλοι εδώ σήμερα και αγωνιζόμαστε».

 
Στέλιος Τζιουμάκας: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε στα τελικά. Ξέραμε όλοι πως εδώ θα γινόταν οι τελικοί. Ευχαριστούμε τους φορείς και την Ομοσπονδία για το τουρνουά. Εμείς και όλες οι ομάδες θα προσπαθήσουμε για τον τίτλο και εύχομαι να γίνουν ωραίοι αγώνες και να κερδίσει ο καλύτερος».


Ιάσονας Κανέλλος:  Αρχικά να πω πως είμαι χαρούμενος και τυχερός που συμμετέχω στα τελικά του Αγίου Νικολάου. Έχει γίνει ένας θεσμός και όλοι είμαστε χαρούμενοι γιαυτό. Εύχομαι να έχουμε όλοι οι αθλητές υγεία και τύχη. Φέτος αγωνίζομαι με νέο συμπαίκτη, τον Γιώργο Τερζόγλου και  όπως όλοι θέλουμε να πάρουμε τον τίτλο και θα προσπαθήσουμε γι' αυτό».

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ