1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
11-07-2023 23:50

ATHENS GOLDEN CUP: Ανακοίνωση εκτάκτων αλλαγών για την αντιμετώπιση του επερχόμενου καύσωνα

Η οργανωτική επιτροπή του ATHENS GOLDEN CUP, λαμβάνοντας υπόψη τις νεώτερες και πιο δυσόίωνες προγνώσεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας για ακραία καιρικά φαινόμενα τις επόμενες ημέρες, καθώς και τα μέτρα του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, ανακοινώνει έκτακτα μέτρα που αφορούν όλες τις παραμέτρους του τουρνουά.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα θα τροποποιηθεί ώστε τις πιο επιβαρυμένες ημέρες της πρόγνωσης (Παρασκευή 14 και Σάββατο 15) να διεξάγονται αγώνες μόνο τις απογευματινές και βραδινές ώρες.

Την Πέμπτη 13/7 και Κυριακή 16/7 θα υπάρχουν και πρωινοί αγώνες που σε κάθε περίπτωση θα ολοκληρώνονται έως τις 12 το μεσημέρι, ώστε να εξασφαλίζεται το διάστημα 12.00-17.00 να υπάρχει διάλλειμα για όλη την διάρκεια του τουρνουά.

Θα εφαρμοστούν όλα τα διεθνή πρωτόκολλα σχετικά με την διεξαγωγή αγώνων μπιτς βόλεϊ σε υψηλές θερμοκρασίες.Για τους θεατές προβλέπεται σκίαστρο στις πλευρές των κερκίδων που είναι εκτεθειμένες στον ήλιο και δεν έχουν φυσική σκίαση από τα δέντρα που βρίσκονται στην πλατεία.

Η παρουσία των ιατρών στο χώρο της διοργάνωσης θα είναι συνεχής, καθώς και ασθενοφόρου του Ερρίκος Ντυνάν στη μεγαλύτερη διάρκεια του τουρνουά.Εξοπλισμός κλιματισμού ανοιχτού χώρου θα προβλεφθεί για τους χώρους εργασίας και παραμονής όσων συμμετέχουν στη διοργάνωση (αθλητές, διαιτητές, εθελοντές κτλ).

Τέλος, όλα τα ανωτέρω μέτρα θα αξιολογούνται καθημερινά ανάλογα με τις συνθήκες και θα γίνονται οι απαραίτητες προσαρμογές στο αγωνιστικό πρόγραμμα και στις λοιπές δραστηριότητες και λειτουργίες.Γίνεται παράκληση στους συμμετέχοντες της διοργάνωσης και στο φίλαθλο κοινό που θα παρεβρεθεί στους αγώνες να τηρήσουν τα ατομικά μέτρα προστασίας από τον καύσωνα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ