1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
10-07-2023 00:07

Xanthi Grand Slam, Λάβδα-Σαμπάτη: «Πρωτόγνωρο συναίσθημα»

Ευανθία Λάβδα και Ιφιγένεια Σαμπάτη λιγα λεπτά μετά τη λήξη του τελικού, προσπάθησαν να αντιληφθούν το τι ακριβώς είχαν πετύχει στην Ξάνθη. Μετά από μια μέτρια εκκίνηση στους ομίλους (μία νίκη στο τάι μπρέικ και μια ήττα) πήραν φόρα στα νοκ άουτ φτάνοντας στον πρώτο ιστορικό τους τίτλο.
«Ακόμη δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει... Εδώ καλά, καλά δεν πίστευα ότι παίζαμε στον τελικό!», είπε η Ευανθία και συνέχισε: «Αν και πρωτόγνωρο συναίσθημα, ήταν πολύ όμορφο το να παίζεις μπροστά σε τόσο κόσμο κι αξίζουν πολλά μπράβο στον κόσμο της Ξάνθης αλλά και στον Δήμο για την εξαιρετική διοργάνωση.

Είμαι πολλή χαρούμενη που πανηγύρισα αυτήν την επιτυχία μαζί με την Ιφιγένεια». Από την πλευρά της η Ιφιγένεια τόνισε: «Δεν ξεκίνησαμε καλά το τουρνουά στη φάση των ομίλων... Όμως μετά το πρώτο παιχνίδι σιγά, σιγά βρήκαμε τα πατήματα μας, ηρεμήσαμε, είπαμε ότι πρέπει να χαρούμε το κάθε ματς κι αυτό κάναμε. Σχεδόν σε κάθε αγώνα ήμασταν το αουτσάιντερ, αλλά κάναμε το παιοχνίδι μας και καταφέραμε να φτάσουμε ως το τέλος».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ