1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
06-07-2023 18:32

Xanthi Grand Slam: Οι δηλώσεις των αθλητών και αθλητριών

 Σρο δύτερο μέρος της επίσημης συνέντευξης Τύπου του Xanthi Grand Slam, μίλησαν οι αθλητές και οι αθλήτριες που θα πάρουν μέρος στο λαμπερο  τουρνουά. Πιο αναλυτικά:

Ιάσων Κανέλλος: «Είμαι πολύ χαρούμενος που για 2η σερί χρονιά γίνεται εδώ ένα τουρνουά του Πανελληνίου πρωταθλήματος. Είναι ο δεύτερος σταθμός μετά τη βροχερή πλατεία Αριστοτέλους, κι αυτό που θυμάμαι από πέρσι, εκτός από την κατάκτηση του τουρνουά, ήταν οι γεμάτες κερκίδες από το πρωί, κι ανυπομονώ για να ξεκινήσουν και πάλι οι αγώνες. Θέλω να ευχαριστήσω και τους χορηγούς μας, το Lipton Ice Tea, το Alex the fresh pasta, το Bourbon speciality coffees και το beacharo».





Γιώργος Τερζόγλου: «Θα ήθελα κι εγώ να ευχαριστήσω τους διοργανωτές που έρχεται για 2η χρονιά μια τόσο μεγάλη διοργάνωση στην πόλη μας και είμαι πολύ χαρούμενος που θα παίξω μπροστά σε φίλους και συγγενείς. Πέρσι ο Ιάσωνας με κέρδισε στο ημιτελικό, φέτος τον πήρα μαζί μου και είμαι σίγουρος ότι όπως και πέρσι έτσι και φέτος θα υπάρχει τεράστια οργανωτική επιτυχία. Πέρσι ήταν ίσως το πιο πετυχημένο τουρνουά με τον κόσμο να το αγκαλιάζει και να δίνει ένα διαφορετικό χρώμα»



-Αν σας ακούει ένα νέο παιδί γιατί να επιλέξει το μπιτς βόλεϊ;

Γιώργος Τερζόγλου:
«Τι βόλεϊ και το μπιτς βόλεϊ είναι τρόπος ζωής. Μπορεί να εκτονώνεται κανείς χωρίς να υπάρχει σωματική επαφή, να κοινωνικοποιείται και να απολαμβάνει ένα πολύ όμορφο παιχνίδι».

Ιάσων Κανέλλος: «Είναι πολύ ωραίο άθλημα για όλες τις ηλικίες. Είναι εναλλακτική μορφή άσκησης, αλλά και για μικρά παιδιά είναι εξαιρετικό σπορ για να ξεκινήσουν την ενασχόληση τους με τον αθλητισμό»

-Σας εξυπηρετεί ο χώρος της πλατείας ή θα ήταν προτιμότερο να γίνονται οι αγώνες στην παραλία;
Γιώργος Τερζόγλου: «Προσωπικά αλλά νομίζω ότι και για όλα τα παιδιά που ασχολούνται με το μπιτς βόλεϊ το πιο σημαντικό είναι να υπάρχει εύκολη πρόσβαση τον κόσμο και να δίνουμε χαρά στα παιδιά. Άρα η επιλογή να γίνονται αγώνες στις κεντρικές πλατείες είναι πολύ καλή».

Χριστίνα Καρολίδου χορηγός του Xanthi Grand Slam: «Χαίρομαι πάρα πολύ που βοηθάω κι εγώ σ’ αυτήν τη αθλητική δραστηριότητα στον Δήμο μας. Πέρσι υπήρχε μεγάλη επιτυχία και χαίρομαι ιδιαίτερα γιατί έρχονται οικογένειες κι από παρακείμενους νομούς. Εύχομαι και φέτος να εξελιχθεί το ίδιο πετυχημένα ανταποκρινόμενο στις προσδοκίες των επαγγελματιών της πόλης μας»

Κώστας Κούσης χορηγός του Xanthi Grand Slam: «Θα ήθελα να συγχαρώ όλους όσοι έχουν συμβάλει σ’ αυτήν τη μεγάλη αθλητική διοργάνωση. Η πόλη έχει ανάγκη από τέτοια μεγάλα γεγονότα έτσι ώστε να προβάλλεται όλη τη διάρκεια της χρονιάς και να φέρνει κόσμο στην περιοχή μας. Θα είναι πολύ σημαντικό για την οικονομία και ως επιχειρηματίες θα στηρίζουμε τέτοιες προσπάθειες».

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ