1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
21-06-2023 23:13

Συνέχεια στο πανελλήνιο πρωτάθλημα juniors στα Διαβατά Θεσσαλονίκης

Στην Δυτική Θεσσαλονίκη και στην περιοχή των Διαβατών συνεχίζεται το πανελλήνιο πρωτάθλημα μπιτς βόλεϊ των «μικρών» ηλικιών, με το DIAVATA JUNIORS OPEN να διεξάγεται από Πέμπτη 22 έως Σάββατο 24 Ιουνίου λόγω των εθνικών εκλογών.
Οι αγώνες θα διεξαχθούν στην μόνιμη εγκατάσταση μπιτς βόλεϊ στο ΔΑΚ Διαβατών, όπου θα στηθεί και δεύτερο γήπεδο για τις ανάγκες της διοργάνωσης. Συνδιοργανωτές εκτός από την North Area Beach Volley Circuit είναι ο Δήμος Δέλτα και το τοπικό σωματείο Ιωνικός Διαβατών.

Από 16 ομάδες σε κάθε φύλο θα λάβουν μέρος στην διοργάνωση, μεταξύ αυτών και οι νικητές του Thessaloniki Juniors Open, οι κρητικοί Κώστας Βένιος και Ιπποκράτης Χρηστάκος και οι φιναλίστ στα κορίτσια, οι Θεσσαλονικιές Κυριακή Κουκουδίτσα και Κατερίνα Λιόφτη.

Οι αγώνες θα ξεκινήσουν το μεσημέρι της Πέμπτης με τα προκριματικά σε αγόρια και κορίτσια και 8 ομάδες θα διεκδικήσουν τα 4 εισιτήρια για το κυρίως ταμπλό, οι αγώνες του οποίου θα ξεκινήσουν το πρωί της Παρασκευής (23/6).

Οι Entry List αγοριών-κοριτσιών και οι κανονισμοί διοργάνωσης ΕΔΩ

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ