1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
14-07-2022 16:39

Xanthi Masters: Οι δηλώσεις των Τριγωνίδου-Παππά και Τερζόγλου-Μπανιώτη

Παρών στη Συνέντευξη Τύπου του Xanthi Master έδωσαν οι Θρακιώτες αθλητές Γιώργο Τερζόγλου, Ραφαήλ Μπανιώτη και οι Αθηναίες αθλήτριες Πωλίνα Τριγωνίδου και Άντζελα Παπά. Όλοι μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για την εξαιρετική οργάνωση του τουρνουά από τον Δήμο και την ΕΟΠΕ ενώ κάλεσαν τον κόσμο να γεμίσει τις εξέδρες στην πλατεία του «μεγάλου ρολογιού»

Πωλίνα Τριγωνίδου (Αθλήτρια): «Συγχαρητήρια στον Δήμο Ξάνθης και στην Ομοσπονδία για αυτή τη διοργάνωση»




«Χαίρομαι πολύ που βρίσκομαι στη Ξάνθη, μία ιστορική πόλη που τις επόμενες μέρες θα φιλοξενήσει τις κορυφαίες ομάδες στο μπιτς βόλεϊ. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον Δήμαρχο Ξάνθης κ. Τσέπελη και στον Αντιδήμαρχο κ. Φανουράκη για την διοργάνωση. Χωρίς τη βοήθεια και της Ομοσπονδίας δεν θα είχε γίνει τίποτα και όλοι κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να γίνουν τα τουρνουά με τον καλυτερο τρόπο. Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και προσκαλούμε όλο το κόσμο στη πλατεία Δημοκρατίας για να παρακολουθήσει τους αγώνες».

Άντζελα Παπά (Αθλήτρια): «Περιμένουμε να γεμίσει ο κόσμος της Ξάνθης το γήπεδο»




«Δεν είχα έρθει ξανά στη Ξάνθη και χαίρομαι που αφορμή να έρθω είναι το μπιτς βόλεϊ. Οι εγκαταστάσεις είναι υπέροχες και όλο το στήσιμο είναι εξαιρετικό. Θέλουμε τη στήριξη του κόσμου. Είναι μεγάλη μας χαρά όταν γεμίζουν τα γήπεδα και παίζουμε. Ευχαριστώ και τον δικό μας χορηγό, η εταιρεία Skipper και τον Δημήτρη Φιντιρίκο. Ευχαριστώ τον Δήμο Ξάνθης και την ΕΟΠΕ για αυτό που θα ζήσουμε αυτό το τριήμερο».

Γιώργος Τερζόγλου (Αθλητής): «Ξεχωριστό τουρνουά στη πόλη μου»



«Προσωπικά είναι μεγάλη η χαρά που βρίσκομαι εδώ. Η Ξάνθη είναι η πόλη που μεγάλωσα και αγαπάω και χαίρομαι που διοργανώνει αυτό το μεγάλο τουρνουά στο πιο κεντρικό σημείο της πόλης. Είμαι σίγουρος ότι η διοργάνωση θα έχει μεγάλη επιτυχία, ο κόσμος θα την αγκαλιάσει και θα δώσει δυναμικό παρών στις κερκίδες. Με τον συμπαίκτη μου Ραφαήλ θα δώσουμε όπως και σε κάθε τουρνουά τον καλύτερό μας εαυτό. Στη διοργάνωση συμμετέχουν οι καλύτερες ομάδες της Ελλάδας και το θέαμα θα είναι εντυπωσιακό για όλους όσοι έρθουν να παρακολουθήσουν τους αγώνες. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Δήμο Ξάνθης που μου δίνει προσωπικά την δυνατότητα να παίξω μπροστά σε συγγενείς και φίλους, και ένα ευχαριστώ και στην εταιρεία The Espressonist για τη στήριξη που μας παρέχει σε αυτή τη διοργάνωση».

Ραφαήλ Μπανιώτης (Αθλητής): «Να ακολουθήσουν και άλλες πόλεις της Θράκης το παράδειγμα της Ξάνθης»



Για μένα η χαρά είναι διπλή. Αγωνιζόμουν στη τοπική ομάδα της Ξάνθης τον Ερμογένη και χάρηκα που επέστρεψα εδώ και είδα το γήπεδο μπιτς βόλεϊ στη πλατεία Δημοκρατίας. Είμαι χαρούμενος επίσης που για άλλη μία χρονιά είμαστε στο Νο1 της πανελλήνιας βαθμολογίας. Θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμο Ξάνθης για αυτή τη πρωτοβουλία που πήρε και ελπίζω να ακολουθήσουν και άλλες πόλεις της Θράκης. Είναι πολύ καλό για την ανάπτυξη του αθλητισμού στη περιοχή, καθώς για πολλά χρόνια δεν είχαμε τέτοιες διοργανώσεις. Φυσικά ευχαριστούμε και την Ομοσπονδία για τα τουρνουά που διοργανώνει σε πολύ όμορφες τοποθεσίες».
Επίσημοι χορηγοί του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Beach Volley MASTERS 2022 είναι η Lipton Ice Tea, το δίκτυο διανομέων της Jeep® και η εταιρεία τηλεπικοινωνιών BEFON.

Κύριος χορηγός του XANTHI MASTERS είναι το The Espressonist Coffee Company και επίσημοι χορηγοί είναι το κατάστημα κινητής τηλεφωνίας Vodafone Shop-Καρολίδου Χριστίνα και η βιοτεχνία αθλητικών ενδυμάτων Figli Sports.

 Όλη η συνέντευξη  Τύπου του Χanthi Masters στο παρακάτω λινκ

 

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ