1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
14-04-2022 15:32

Αντίστροφη μέτρηση για τους τελικούς της σειράς Elite Series

Μετά από 37 διοργανώσεις (21 ανδρών, 16 γυναικών) του νέου θεσμού με «σωματειακό» χαρακτήρα Elite Series που ξεκίνησαν στις αρχές Δεκεμβρίου, το διήμερο 16-17 Απριλίου ολοκληρώνεται η πρώτη σεζόν με τους τελικούς σε άνδρες και γυναίκες. Η διοργάνωση του τελικού θα φιλοξενηθεί στο iBeach Παπάγου που διαθέτει 4 γήπεδα με την ονομασία Millhouse Elite Series Finals.

Συνολικά 18 ομάδες σε κάθε φύλο θα λάβουν μέρος στη διοργάνωση, οι οποίες εκπροσωπούνται από 13 φορείς από όλη την Ελλάδα.

Beach Life Experience
ENSO
South BV
Beach Volley Academy
Triantafyllidis Beach Arena
4 Sports Club
Attica Beach Volley Club
Martinos Academy
ΑΣ Πρόοδος (iBeach)
Konan
ΑΣ Πανόραμα
Beach Box
Anima Club

Το αγωνιστικό κομμάτι θα είναι με σύστημα ομίλων και οι αγώνες θα ξεκινήσουν το πρωί του Σαββάτου (16/4, 11.00) με το ταμπλό των γυναικών και το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα μπουν στην άμμο και οι ομάδες ανδρών (15.00).

Την Κυριακή το πρωί (11.00) θα ξεκινήσουν οι αγώνες των προημιτελικών σε άνδρες και γυναίκες. Ο τελικός των γυναικών θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στις 16.30 και στις 17.30 θα ακολουθήσει αυτός των ανδρών. Οι τελικοί θα μεταδοθούν σε live streaming από τα social media του iBeach Volleyball Club και θα γίνουν αναπαραγωγή και από τα αντίστοιχα social της Ε.Ο.ΠΕ..

Αναλυτικά τις ομάδες που συμμετέχουν μπορείτε να τις δείτε ΕΔΩ.

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ