1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
18-06-2013 13:35

Oρφανός και Δελλή στο πρώτο σκαλί στη Βάρη

Το Intersport Mixed Open Series by Efi Sfyri πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά το καλοκαίρι του 2010 σε συνεργασία με το Vari Sports Club και το Beach Volley Academy by Efi Sfyri.

Φέτος, το μεικτό πρωτάθλημα beach volley της Intersport επέστρεψε με 4 νέα τουρνουά και σημείωσε για τέταρτη συνεχή χρονιά πολυάριθμες συμμετοχές, με ερασιτέχνες λάτρεις του πιο hot καλοκαιρινού αθλήματος να παίζουν αγώνες πραγματικά υψηλού επιπέδου.

Το δεύτερο τουρνουά του πρωταθλήματος πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 16 Ιουνίου με πλήθος συμμετοχών και θεατών στο Yabanaki Beach, στη Βάρκιζα. Σταθερή στη συμμετοχή της στα τουρνουά της Intersport και η γνωστή δημοσιογράφος και μέλος του VSC BV Academy by Efi Sfyri, Βίκυ Χατζηβασιλείου που ξεχωρίζει με τις δυναμικές της εμφανίσεις στην άμμο.

Την πρώτη θέση κατέκτησαν οι Ορφανός Λ.- Δελλή Μ. ύστερα από έναν θεαματικό αγώνα με τους Μπισμπίκα Α. – Ζώρζου Ι. με σκορ 21- 19.


Η Έφη Σφυρή που διευθύνει την Ακαδημία του VSC δήλωσε:  « Η πρώτη θέση ήρθε επάξια για τη Μαρία και το Λευτέρη που είχαν σταθερά καλή απόδοση σε όλο το τουρνουά και άξιζαν τη νίκη. Επίσης πολλά συγχαρητήρια στην Intersport που με το θεσμό των μεικτών τουρνουά προσελκύει μεγάλο ερασιτεχνικό κοινό στα γήπεδα του beach volley με σκοπό την εκγύμναση και την ψυχαγωγία».

Το Intersport Mixed Open Series 2013 by Efi Sfyri υποστηρίχθηκε επίσης από την Wilson, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό AΥΡΑ, το κατάστημα οπτικών “Αrte di Οttico”, και τη Levi’s

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ