1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
10-06-2013 22:45

«Να κρατήσουμε την αίγλη των Πανελληνίων τουρνουά» (ήχος)

Ο επτά φορές πρωταθλητής του ΒeachVolley, Μάνος Ξενάκης, μίλησε στο Inside ΚΑΡ web Radio και την εκπομπή«Inside Match Ball»  σε συνεργασία του Volleynews.gr με το Insidesports.gr.
Αποσπάσματα από τις δηλώσεις του:

«Η αλήθεια είναι ότι νιώθω λίγο περίεργα αλλά από τη στιγμή που πήρα πέρυσι την απόφαση να σταματήσω το περίμενα ότι θα έχω τέτοια συναισθήματα. Το θετικό είναι ότι φεύγω γεμάτος και αυτό μου μετριάζει λίγο τα αρνητικά συναισθήματα για την απουσία.

Μακάρι να βρεθεί κάποιος που θα ξεπεράσει αυτό το ρεκόρ με τα επτά πρωταθλήματα αλλά για μένα το σημαντικότερο είναι ότι το είχα κάνει με πέντε διαφορετικούς συμπαίκτες. Γιατί είναι ιδιαίτερα δύσκολο να μπορέσεις να αποκτήσεις χημεία με τον συμπαίκτη σου».  

Για το μέλλον του αθλήματος στη χώρα μας:

«Πιστεύω ότι είναι και θέμα της ομοσπονδίας να το κρατήσει σε ένα καλό επίπεδο το άθλημα απλά να το κρατήσουμε ζωντανό και να μην φτάσουμε στο σημείο να κάνουμε τουρνουά απλά για να πούμε ότι τα κάναμε. Να κρατήσουμε την αίγλη των Πανελληνίων τουρνουά».

Για το αν θα αγωνιστεί και φέτος στη σάλα με τη φανέλα της Καλαμάτας:

«Ελπίζω πως ναι. Να μπορέσω να πάρω την απόσπαση μου και να είμαι έτοιμος να ξεκινήσω προετοιμασία με την ομάδα».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ