1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
27-05-2013 21:13

«Να χτίσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα»

Βασικός στόχος είναι η δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας, όπως δήλωσε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός του BeachVolley, Κώστας Ταμπουρατζής, στο Inside Κ.Α.Ρ. web Radio και στην εκπομπή «Inside Match Ball», κάθε Δευτέρα 6-8, σε συνεργασία του volleynews.gr, beachvolleynews.gr και insidesports.gr.
Αποσπάσματα από τις δηλώσεις του ομοσπονδιακού τεχνικού:

«Έχουμε ξεκινήσει εδώ και πέντε εβδομάδες την προετοιμασία με τη Βίκυ και την Πένυ, έχουν φανεί ήδη τα πρώτα θετικά στοιχεία από αυτή τη δουλειά. Ο χρόνος που δουλεύομε δεν είναι πολύς γιατί υπήρχαν και τα αγωνιστικά προηγουμένως. Προσπαθούμε να χτίσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα για τις δύσκολες διοργανώσεις που έρχονται. Είναι σημαντικό ότι στην πρώτη διοργάνωση στο Μπάντεν της Αυστρίας ξεκινάμε από το κυρίως ταμπλό. Και αυτό είναι σημαντικό και για λόγους ψυχολογίας και για λόγους αγωνιστικούς».

Για τη χημεία των δύο αθλητριών:

«Σε ότι αφορά τη χημεία των δύο κοριτσιών νομίζω ότι τα πάνε καλά τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου πράγμα που είναι δευτερεύον. Έχω δει κάποια στοιχεία στο παιχνίδι στη σάλα στην Πένυ την Καραγκούνη, η οποία είναι προσωπική μου επιλογή και την πιστεύω πάρα πολύ. Στόχος είναι να βοηθήσουμε και να φέρουμε νέα κορίτσια στο άθλημα».

Για το σχεδιασμό της Εθνικής:

«Είναι η αλήθεια ότι έχουμε προχωρήσει σε ένα καλό σχεδιασμό, ο οποίος έχει τηρηθεί κατά γράμμα. Το κλίμα στις Εθνικές ομάδες είναι εξαιρετικό και εγώ είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που αποτελώ μέλος των Εθνικών ομάδων. Νομίζω ότι είναι πολύ καλή η δουλειά που γίνεται και στον τομέα της ανάπτυξης».

Για την ανταπόκριση του κόσμου στο beachvolley:

«Νομίζω ότι μπορούμε μέσα από διοργανώσεις που γίνονται σε χώρους που υπάρχουν παιδιά, μέσα από τις επιτυχίες των Εθνικών ομάδων και μέσα από τη γειτονιά να προσελκύσουμε παιδιά σε αυτό το χώρο».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ