1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
13-05-2013 11:02

1ο προπονητικό τουρνουά της BVA‏

Η Beach Volley Academy (BVA) ξεκινάει τον καλοκαιρινό κύκλο των διοργανώσεων της στα προπονητικά ερασιτεχνικά τουρνουά beach volley το Σάββατο 18 και την Κυριακή 19 Μαίου στην πλαζ Yabanaki στη Βάρκιζα.

Στα άριστα διαμορφωμένα γήπεδα του Yabanaki Sports Club δίπλα στη θάλασσα σε μια από τις ωραιότερες παραλίες της Αθήνας θα διεξαχθεί το 1ο προπονητικό τουρνουά για τους φίλους του αθλήματος. Μετά την επιτυχία των περσινών διοργανώσεων σε δύο επίπεδα,το Σάββατο 18/5 θα λάβει μέρος το τουρνουά του ενός αστεριού (amateur level),για όσους επιθυμούν πιο χαλαρές καταστάσεις παιχνιδιού και την Κυριακή 19/5 το τουρνουά των δύο αστεριών για όσους επιθυμούν πιο έντονο συναγωνισμό.

Η διοργάνωση και τις δύο ημέρες θα έχει ανδρικό-γυναικείο-μεικτό τουρνουά.Η τεχνική σύσκεψη των ανδρών θα πραγματοποιηθεί στις 09.30 και των γυναικών και του μεικτού στις 11.00 και τις δύο ημέρες.Το παράβολο συμμετοχής είναι 10 ευρώ το άτομο για τη μια κατηγορία και 15 ευρώ για τη συμμετοχή σε δύο κατηγορίες.Οι νικήτριες ομάδες θα μοιραστούν δώρα από τους υποστηρικτές της διοργάνωσης.
Διαλέξτε το επίπεδο σας,οπλιστείτε με καλή διάθεση και ελάτε για να διασκεδάσετε και να αγωνιστείτε στο ωραιότερο άθλημα του καλοκαιριού και όχι μόνο.

Δηλώσεις συμμετοχής με mail στο www.beachvolleyacademy.gr και τηλεφωνικά στο 6942404628 μέχρι την Παρασκευή 17/5.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ