1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
22-02-2019 18:15

Μία νίκη και μία ήττα για Αρβανίτη, Καραγκούνη και δύσκολο εμπόδιο από την Τσεχία για πρόκριση στους «8»

Με τις Τσέχες Κβαπίλοβα, Κουμπίκοβα, την δεύτερη καλύτερη ομάδα της χώρας κληρώθηκαν Βίκυ Αρβανίτη, Πένυ Καραγκούνη στον δρόμο για τα προημιτελικά του τουρνουά 2 αστέρων της FIVB στην Καμπότζη.
Με τις Τσέχες Κβαπίλοβα, Κουμπίκοβα κληρώθηκαν Βίκυ Αρβανίτη, Πένυ Καραγκούνη στον δρόμο για τα προημιτελικά του τουρνουά 2 αστέρων της FIVB στην Καμπότζη.

Η Εθνική ομάδα μετά τα προκριματικά, κληρώθηκε στον Δ' όμιλο της διοργάνωσης. Στο πρώτο τους παιχνίδι, η Βίκυ και η Πένυ νίκησαν μετά από μία ώρα αγώνα με 2-1 (21-19, 19-21, 15-13) σετ τις Ράνταρονκ, Χονκ Πακ από την Ταϊλάνδη, όμως στο δεύτερό τους παιχνίδι ηττήθηκαν. Συγκεκριμένα έχασαν με 2-0 (21-18, 21-16) σετ από τις Αμερικανίδες Λεντούξ, Ουράνγκο, αλλά προκρίθηκαν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης ως δεύτερες στον όμιλό τους.

Αρβανίτη, Καραγκούνη θα αγωνιστούν στις 7 το πρωί του Σαββάτου με τις Κβαπίλοβα, Κουμπίκοβα για την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης στο Πνομ Πεν της Καμπότζης. Η ομάδα της Τσεχίας βρίσκεται στο νο28 της παγκόσμιας κατάταξης, την στιγμή που Πένυ και Βίκυ βρίσκονται στη 211η.

Η Εθνική ομάδα έχει ήδη εξασφαλίσει 200 βαθμούς και 800€ χρηματικό έπαθλο.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ