1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
25-07-2017 12:53

Οι νικητές στο Κ17 της ΕΣΠΕΠ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το τουρνουά Beach Volley της Ε.Σ.ΠΕ.Π. Παίδων-Κορασίδων Κ-17, που πραγματοποιήθηκε στο φιλόξενο κατάστημα Beachlife-X στον Αγ. Βασίλειο Πατρών το περασμένο Σαββατοκύριακο.
Μετά από μεγάλες μάχες στην άμμο, Πρωταθλήτριες και πρωταθλητές ανεδείχθησαν αντίστοιχα οι ομάδες, των Πατρώνη - Σπυροπούλου και Χανδρινού Α - Χανδρινού Σπ.

Τη δεύτερη θέση στα αγόρια κατέκτησαν οι Σακκος - Γκρουμούσας και κορίτσια οι Μπαξιβανάκη - Καραγιάννη

Τρίτες ανεδείχθησαν στα κορίτσια οι ομάδες Τζιώρτζη / Καπλάνη και Φραγκισκάτου / Χαντζή, ενώ στα αγόρια οι ομάδες των Χριστόπουλου / Κανελλόπουλου και Παναγιανόπουλου / Πανταγιωτόπουλου

Το συγκεκριμένο τουρνουά αποτέλεσε μέρος του Πανελληνίου πρωταθλήματος Beach volley της ΕΟΠΕ για την κατηγορία Κ-17, που θα πραγματοποιηθεί στις Ράχες Φθιώτιδας το προσεχές Σαββατοκύριακο και θα εκπροσωπήσουν την Ένωση μας.

Στο τουρνουά παραβρέθηκε και ο Εκπρόσωπος του Δημάρχου Πατρέων υπεύθυνος για θέματα αθλητισμού κ. Τάκης Πετρόπουλος, που βράβευσε τους νικητές.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ