1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
24-07-2017 20:23

Η γιορτή του beach volley στον Άγιο Νικόλαο

Τα… γιορτινά της έχει ήδη φορέσει η πόλη του Αγίου Νικολάου, που είναι πανέτοιμη να φιλοξενήσει το διάστημα 28-30 Ιουλίου τους τελικούς του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Beach Volley.
Η πόλη της Κρήτης για πρώτη φορά φιλοξενεί διοργάνωση τέτοιου βεληνεκούς με φιλοδοξία να γίνει θεσμός. Οι εγκαταστάσεις δίπλα στη γραφική μαρίνα της περιοχής ετοιμάζονται για να καλύψουν τις ανάγκες των αθλητών αλλά και του κόσμου που θα βρεθεί στις κερκίδες για να απολαύσει θέαμα υψηλού επιπέδου.

Οι ομάδες βρίσκονται στην τελική ευθεία της προετοιμασίας τους λίγες μέρες πριν ταξιδέψουν στον Άγιο Νικόλαο για το μεγάλο αυτό γεγονός που θα τους δώσει την ευκαιρία να διεκδικήσουν ένα από τα τρία Πανελλήνια μετάλλια.

Ο Πρόεδρος της ΕΟΠΕ κ. Γιώργος Καραμπέτσος δήλωσε: «Με χαρά και υψηλές προσδοκίες αναμένουμε την κορύφωση της αγωνιστικής περιόδου στο beach volley με την τελική φάση που για πρώτη φορά θα γίνει στον Άγιο Νικόλαο.

Η επιλογή της Κρήτης για το φινάλε του Beach Volley Masters 2017 δεν έγινε τυχαία από τη νέα διοίκηση της ΕΟΠΕ. Η κρητική φιλοξενία, οι άριστες τουριστικές υποδομές αλλά και οι φυσικές ομορφιές της περιοχής αποτελούν το βασικό μας σύμμαχο για ένα εντυπωσιακό φινάλε σε μία αθλητική διοργάνωση που θέλει να ανεβάσει ψηλά τον πήχη.

Η διοργάνωση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος 2017 σηματοδότησε την έναρξη τεράστιας προσπάθειας για την επανεκκίνηση και αναβάθμιση του αγωνιστικού σχεδιασμού στο beach volley.

Το ελληνικό beach volley προσελκύει και πάλι φιλάθλους και χορηγούς, το αγωνιστικό επίπεδο ανεβαίνει ενώ μέσα από την συχνότητα των κρατικών καναλιών της ΕΡΤ οι όμορφες εικόνες από τα γήπεδα αλλά και τις διοργανώτριες πόλεις μεταδίδονται σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

Είμαι σίγουρος ότι το τουρνουά του Αγίου Νικολάου θα αποτελέσει μία ακόμη χρυσή σελίδα στην ιστορία του Beach Volley και θα προσδώσει αίγλη και κύρος στο άθλημα που δίκαια χαρακτηρίζεται ο «βασιλιάς» του καλοκαιριού και έχει ταυτιστεί με μεγάλες οργανωτικές και αγωνιστικές επιτυχίες».

Ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός δήλωσε: «Η τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Beach Volley είναι ένα σημαντικότατο αθλητικό γεγονός του καλοκαιριού, αφού θα βρεθούν στην πόλη μας οι καλύτεροι αθλητές και αθλήτριες όπου θα αναδειχθούν οι πρωταθλητές και οι πρωταθλήτριες της χρονιάς.

Ο Δήμος και ο ΠΑΟΔΑΝ, με επικεφαλής τον αντιδήμαρχο Χάρη Αλεξάκη και τον πρόεδρο του Οργανισμού, Λευτέρη Ραφαϊλάκη, Ομοσπονδιακού Προπονητή του ΣΕΓΑΣ, έχουμε αναλάβει και φέρει εις πέρας μεγάλες εκδηλώσεις και έχουμε αναπτύξει σε μεγάλο βαθμό τον αθλητικό τουρισμό.

Η περιοχή μας μπορεί να παίξει σημαίνοντα ρόλο στην καλοκαιρινή περίοδο για όλη την Κρήτη. Θα δώσουμε τη χαρά στους φίλους του αθλήματος απ’ όλη την Ελλάδα, όπως επίσης και στους τουρίστες που θα βρίσκονται στην πόλη μας, να περάσουν ευχάριστα απολαμβάνοντας τις διακοπές τους παράλληλα με την παρακολούθηση σπουδαίων αγώνων. Πιστεύω ότι ο Δήμος μας μπορεί να καθιερώσει ως θεσμό το Beach Volley σε συνεργασία με την Ομοσπονδία και να μπει στον χώρο των διεθνών προορισμών για το άθλημα.

Θα ήθελα, τέλος, να ευχαριστήσω τους επιχειρηματίες της περιοχής, οι οποίοι με τις χορηγίες τους προσφέρουν πολύτιμη βοήθεια, ώστε να μπορούμε να διοργανώνουμε τέτοιου βεληνεκούς εκδηλώσεις».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ