1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
21-07-2017 20:39

Οι κορυφαίοι προπονητές της άμμου δίπλα στη νέα γενιά

Στην όμορφη Χίο ξεκίνησε σήμερα το U19 Juniors Final με το κεντρικό ταμπλό των κοριτσιών.


Στο νησί του Αιγαίου εκτός από τα μελλοντικά αστέρια του beach volley, βρίσκονται και οι κορυφαίοι προπονητές της άμμου, όπως επίσης και ορισμένοι που κάνουν το... ντεμπούτο τους στις κορυφαίες διοργανώσεις. Συγκεκριμένα τους αγώνες παρακολουθούν οι Ομοσπονδιακοί συνεργάτες Κώστας Ποθητάκης, Ηλίας Ζωλασταθιάδης και οι Θανάσης Πανούσος, Αντώνης Πούμπουρας, Γιώργος Ναζόπουλος και αρκετοί ακόμα προπονητές από όλη την Ελλάδα, ενώ «πρεμιέρα» ως τεχνικός κάνει ο Θοδωρής Παπαδημητρίου.

Ο Κώστας Ποθητάκης με αφορμή την επίσκεψη του στη Χίο αναφέρθηκε στο επίπεδο των αγώνων και τον στόχο που υπάρχει για την ανάπτυξη και την προώθηση αθλητών:

«Το επίπεδο έχει βελτιωθεί αισθητά και αυτό φαίνεται από τους αγώνες αλλά και από τις αρκετές συμμετοχές που έχει φέτος η διοργάνωση των Junior. Ήρθα να παρακολουθήσω τους αγώνες και να δω τι υπάρχει από τη νέα γενιά, έτσι ώστε να δημιουργήσουμε ένα υπόβαθρο από νεαρούς αθλητές και αθλήτριες που θα μπορέσουν να ασχοληθούν αποκλειστικά με το beach volley. ως αθλητές και προσωπικότητες για να εκπροσωπήσουν σουν σε διεθνείς διοεργανώσειςνα εξελιχθούν».

Λίγες μέρες πριν το τελικό τουρνουά του Αγίου Νικολάου ο πρωταθλητής Ελλάδας το 2016 Θοδωρής Παπαδημητρίου πήρε ένα διήμερο... ρεπό για να βρεθεί στη Χίο όπου θα αγωνιστούν οι δύο ομάδες που προπονεί στη Θεσσαλονίκη και απότελούνται από τους Παππά, Κουρτίδη στα αγόρια και Κουρτίδου, Γλύκα στα κορίτσια.

«Είναι ευχάριστο για μένα να ασχολούμαι με παιδιά μικρής ηλικίας, θέλω να τα βοηθήσω όσο μπορώ με τις γνώσεις και την εμπειρία που έχω. Περισσότερο στο θέμα νοοτροπίας και το πρώτο στάδιο είναι να υπάρχει εξέλιξη στα παιδιά και να καταφέρουν με δουλειά να ανέβουν επίπεδο» είπε αρχικά ο «Τεό» και στο τέλος τόνισε:

Το σημαντικό είναι που υπάρχουν πολλοί προπονητές που κινούνται προς αυτή την κατεύθυνση. Όλοι μαζί προσπαθούμε να κάνουμε μία καλή δουλειά, έτσι ώστε τα παιδιά να έχουν τις βάσεις και να γνωρίζουν το άθλημα για να μπορούν στο μέλλον να σταθούν σε πολύ υψηλό επίπεδο».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ