1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
23-05-2017 13:29

Ντόντης, Βομβυλά οι νικητές στο 2ο BeachlifeX

Ολοκληρώθηκε την Κυριακή το 2ο Μεικτό Τουρνουά της BeachlifeX όπου παρά τις δυσοίωνες καιρικές προβλέψεις, ειδικά στον Αγιο Βασίλειο και ενω στη Πάτρα έριχνε χαλάζι, λιγα χιλιόμετρα πιο πέρα, η ηλιοφάνεια και η καλοκαιρία ήταν σύμμαχος των αθλητών και των διοργανωτών.

Πραγματοποιήθηκαν εξαιρετικά παιχνίδια , ξεκινώντας με μια μεγάλη έκπληξη, που ήταν και ο τελικός του τουρνουά, καθώς η ομάδα των Καραντασιου -Χριστιά νίκησε στο πρώτο παιχνίδι στο ται-μπρεικ τους ενεργούς αθλητές Ν. Ντόντη και Μ. Βομβυλα με 2-1 σετ με συναρπαστική ανατροπή από 1-0.

Ο Ν. Ντοντης – Μ. Βομβυλα κατάφεραν από το ταμπλό των ηττημένων να φτάσουν στον μεγάλο τελικό και να κερδίσουν χωρίς μεγάλη αντίσταση τους Καραντάσιου -Χριστιά με 2-0 σετ.

Την ομάδα των ημιτελικών συμπλήρωσαν οι ομάδες των Μούρτζη – Ν. Κόλλια και Δασκαλόπουλου-Κ. Ζήκου.

Οι αθλήτριες του Τουρνουά μοιράστηκαν τις Κάρτες Έκπληξη των Υποστηρικτών FRED, ενώ ο πρώτος νικητής Ν. Ντόντης πήρε το δώρο του χορηγού Gym & Style.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ