1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
18-01-2017 16:57

Σε αδιέξοδο ο ΓΑΣ Μεσσαράς

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Μετά από κλήρωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της ομοσπονδίας για τον αγώνα κυπέλλου των 16 καλύτερων ομάδων Ελλάδος, το ζευγάρι που προέκυψε για τη ομάδα της Μεσαράς του volley είναι Πανιώνιος - ΓΑΣ Μεσσαράς.


Αγώνας που θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου.

Ένα ταξίδι εκτός προγραμματισμού για την ομάδα του ΓΑΣΜ που οικονομικά ανταπεξέρχεται με μεγάλη δυσκολία στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της μιας και καλείται να ταξιδεύει πολύ συχνά για τους αγώνες της Α2 στην Αθήνα (Συνολικά 10 μετακινήσεις ) και μάλιστα το Σάββατο 21 Ιανουαρίου υποχρεούται να μετακινηθεί ξανά για την αναμέτρηση του ΓΑΣΜ με τους Ίωνες. Δύο αποστολές εκτός έδρας σε λιγότερο από μία εβδομάδα.

Η μετακίνηση για την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο είναι εκτός προϋπολογισμού και θα πραγματοποιηθεί αν υπάρξει έως τότε οικονομική δυνατότητα όπως μας ενημέρωσε η επιτροπή του volley. Τα έξοδα μετακίνησης ανέρχονται στα 1,500€

apopsilive.gr

Διαβάστηκε 4799 φορές

3 σχόλια

  • Comment Link Ανέραιδος Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2017 07:59 posted by Ανέραιδος

    Σας πονάει η Μεσαρα!!!!

  • Comment Link Σύντεκνος Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2017 17:35 posted by Σύντεκνος

    Τι σημαίνει ρε σύντεκνοι εκτός προγραμματισμού?

    Δε δηλώσατε συμμετοχή στη Β΄ φάση?

    Δεν ξέρατε ότι εξαρχής θα είχατε ταξίδι? Δεν το είχατε την προηγούμενη αγωνιστική το εχετε τώρα ποια είναι η διαφορά?

    Άλλωστε δόξα τω Θεό τόσους χορηγούς/υποστηρικτές έχετε, έχετε και αθλήτριες που δεν παίζουν για το χόμπι τους, αν θέλετε μπορείτε να τα βρείτε τα χρήματα, αλλιώς μη το κάνετε θέματα

    Και το πολύ-πολύ μην κατέβετε όπως έχουν πράξει τόσες ομάδες, αφού το "επιτρέπει" το σύστημα στην τελική.

    Θέμα από το πουθενά...

  • Comment Link Σαβακι Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2017 15:41 posted by Σαβακι

    Ας χανανε στον προηγουμενο αγωνα κυπελλου να μην ειχανε τετοια . Καθε φορα τα ιδια με αυτο το σωματειο .Πεφτουνε απο την Α2 και πανε και παιζουνε με κατι ομαδες στην κρητη που και σχολειο τις κερδιζει και ανεβενουνε ξανα. αλλα θελουνε να ειναι στην Α2 και καθε φορα κανουνε ενα ολοκληρο πρωταθλημα σαλατα με τα εξοδα τους λες και δεν ειναι δικια τους επιλογη που θα παιζουνε, λες και οι αλλοι τα εχουνε για πεταμα. Ημαρτον !!!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ