1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-01-2017 20:30

Ταρνατόρος: «Όλα στον αέρα για το καπρίτσιο ενός υπουργού»

Ο Παντελής Ταρνατόρος από την Κύπρο όπου βρίσκεται μίλησε στην εκπομπή στο «Στο Φιλέ» και αναφέρθηκε στην είδηση για την ματαίωση του φάιναλ-4 του Λιγκ Καπ στη Κύπρο.
«Τα νέα δεν είναι αισιόδοξα. Ενώ κάναμε την συνέντευξη Τύπου και ήταν όλα έτοιμα για την διεξαγωγή του Final 4 στην Κύπρο, ο Υπουργός Δημοσίας Τάξεως επιμένει στην εκτίμηση του πως θα γίνουν επεισόδια. Ο ίδιος δεν δέχτηκε ούτε καν να μας δει. Τα μέλη της ΚΟΠΕ προσπαθούν να επικοινωνήσουν με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας για να είναι ενήμερος.

Αρχικά η αστυνομία είχε επιφυλάξεις, αλλά ορίστηκαν τα μέτρα ασφαλείας και συμφωνήσαν τελικά να γίνει κανονικά η διοργάνωση. Εκ των υστέρων ήρθε ο υπουργός και τα ανέτρεψε όλα. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε το Λιγκ Καπ είναι εκτός Κύπρου. Υπάρχει εναλλακτικό σενάριο. Την Πέμπτη θα κάνουμε συνέντευξη Τύπου. Όλα τινάζονται στον αέρα για το καπρίτσιο ενός υπουργού».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ