1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
26-10-2016 11:44

Μεγάλη επιτυχία στο «Schoolies Open» στη Βάρκιζα (photos)

Με σύμμαχο τον καιρό πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 23/10 το τουρνουά beachvolley SCHOOLIES στο Side-Out Club της Βάρκιζας.

Η ημέρα ηταν αφιερωμένη στην συγκέντρωση σχολικών ειδών αλλά και αθλητικών ειδών, τα οποία και θα παραδωθούν σε δομές του Δήμου Αθηναίων για παιδιά που τα έχουν ανάγκη.

Χάρη στην μεγάλη συμμετοχή, συγκεντρώθηκε πολύ ικανοποιητικός αριθμός με τσάντες δώρων, αλλά και ένα σημαντικό ποσό για πρόσθετες αγορές ειδών πρώτης ανάγκης.

Στον αγωνιστικό τομέα, στις γυναίκες το χρυσό μετάλλιο κατέκτηκαν οι Εύα Κουρέλου και Ισμήνη Γαλιγάλη που κέρδισαν στον τελικό με 2-0 σετ τις Ελευθερία Δρακουλάκου και Νάντια Κατσιάνου. Στους άνδρες οι Γιάννης Παπαδάκης και Δαμιανός Χυτήρης πήραν την πρώτη θέση αφού κέρδισαν τους Γιάννη Σταμπέλο και Γιώργο Μουλίνο με 2-1 σετ. Και τέλος, στο μεικτό ο Γιάννης Παπαδάκης και η Νάντια Κατσιάνου επικράτησαν στον τελικό των Δαμιανό Χυτήρη και Ελευθερία Δρακουλάκου με 2-0 σετ.

Όλες οι νικήτριες ομάδες μοιράστηκαν συμβολικά δώρα από τους δωροθέτες Bodytalk, My Gym, Water Action και Funky Buddha.

Μεγάλος τυχερός ο Δαμιανός Χυτήρης αφού εκτός από την πρώτη θέση στους άνδρες και τη δεύτερη στο μεικτό κέρδισε μετά από κλήρωση και μια δωροεπιταγή από την εταιρία Water Action. Μία ακόμη τυχερή, η Νικόλ Σταμούλη κέρδισε ένα ακόμη δώρο από την ίδια εταιρεία.

1.jpg2.jpg4.jpg6.jpg7.jpg5.jpg3.jpg

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ