1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
20-10-2016 15:44

Κάλεσμα αλληλεγγύης από το Side Out Club

Το Side-Out Club καλεί όσους το επιθυμούν να συμμετέχουν στην συλλογή των σχολικών ειδών, στο πλαίσιο του Schoolies Open την Κυριακή 23/10, ανεξαρτήτως του αν συμμετέχουν στο τουρνουά.

Σε όλη την διάρκεια της ημέρας, συνεργάτες του Club θα παραλαμβάνουν τις τσάντες με ότι είδη μπορεί να φέρει ο καθένας, τα οποία και θα διατεθούν τις αμέσως επόμενες ημέρες σε δομές προσφύγων και παιδιών που τα έχουν ανάγκη, σε συνεργασία με τον Δήμο Αθηναίων. Στον ίδιο σκοπό θα διατεθεί και το σύνολο των εσόδων του τουρνουά, ενώ ειδικά λόγω της αθλητικής φύσης της ενέργειας θα διατεθούν και είδη όπως μπάλλες και αθλητικός εξοπλισμός.


Η διοργάνωση 1ο SCHOOLIES OPEN, είναι ένα τουρνουά σε τρεις κατηγορίες (Ανδρών, Γυναικών και Μεικτό), και οι ώρεςτων Τεχνικών Συσκέψεων είναι: Κυριακή 23/10 - 10.00 Ανδρών, 11.00 Γυναικών, 13.00 Μεικτού.

Για εγγραφές και πληροφορίες επικοινωνήστε με τον τεχνικό υπεύθυνο Νίκο Ανδριά (6948.039774), καθώς και στα τηλέφωνα του Side-Out Club 6944.023065 και  ή με email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Περισσότερες πληροφορίες στο www.sideoutclub.gr και στα FB Side-Out Club και Wilson Beach Volleyball Series.

Σε κάθε περίπτωση, η συγκέντρωση σχολικών (αλλά και αθλητικών/παιδικών) ειδών θα λάβει χώρα παράλληλα με το τουρνουά, και μπορούν να προσέλθουν όλοι όσοι το επιθυμούν. Η πρόσβαση των ενδιαφερομένων για τα γήπεδα του Side-Out Club είναι από την δεύτερη είσοδο του Varkiza Resort-Yabanaki, και είναι δωρεάν για όλους.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ