1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
30-08-2016 11:38

Θέαμα, δώρα και απονομές ο Σοφιανός στο «Funky Buddha Open»

Ένα εξαιρετικό διήμερο πέρασαν οι συμμετέχοντες στο "FUNKY BUDDHA OPEN", καθώς και το κοινό που παρευρέθηκε το Σαββατοκύριακο 27-28 Αυγούστου στο Side-OutClub της Βάρκιζας. Χαρακτηριστικά του διημέρου οι αμφίρροπες μάχες στην άμμο, το πολύ κέφι αλλά και τα πολλά δώρα από την εταιρεία FunkyBuddha σε νικητές και κοινό.


Στον αγωνιστικό τομέα, το Σάββατο στην κατηγορία μεικτού οι Μαργιάννα Βέρβερη και Γεράσιμος Καμινάρης επικράτησαν των Μαριγώ Τσακοπούλου και Ίκαρου Μπαρμπετσέα με 2-0 σετ στον τελικό και αναδείχθηκαν χρυσοί νικητές.

Την Κυριακή στην κατηγορία γυναικών οι Χριστίνα Βραχάλη και Μαριγώ Τσακοπούλου κέρδισαν τις Ιωάννα Ματούλα και Ρενέ Γεωργίου με 2-1 σετ σε μια συναρπαστική αναμέτρηση. Στους άνδρες οι Άρης Αλτιντζής και Δημήτρης Ραφτόπουλος νίκησαν με 2-0 σετ τους Χρήστο Γεωργιάδη και Άγγελο Τριανταφυλλόπουλο για να κατακτήσουν την πρωτη θέση και το χρυσό μετάλλιο, ενώ στο μεικτού την πρώτη θέση κατέλαβαν οι Άρης Αλτιντζής και Μαργιάννα Βέρβερη που επικράτησαν στον τελικό των Νίκου Κωστακόπουλου και Άννας Σαλαπάτα, επίσης με 2-0 σετ.

Απονομές στους νικητές της Κυριακής εκανε ο διευθυντής του Beach Volley στους ΟΑ του 2004, και Technical Delegate της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, κος Νίκος Σοφιανός.  

Όλοι οι νικητές μοιράστηκαν μπλούζες, σορτσάκια και βερμούδες από την χορηγό εταιρεία του τουρνουά FunkyBuddha. Επίσης, κληρώθηκαν πολλά ακόμη δώρα από την ίδια εταιρεία για τους συμμετέχοντες και τους παρευρισκόμενους. Τυχεροί ήταν οι Τάσος Αραμπατζής, Χρήστος Καλούμενος, Κατερίνα Καραμπακάκη και Ελίνα Χριστοφόρου.

Τέλος πραγματοποίηθηκε και η κλήρωση για το μεγάλο δώρο για τους συμμετέχοντες στα τουρνουά Ιουλίου και Αυγούστου, που ηταν ενα Σαββατοκύριακο στην όμορφη Άνδρο ευγενική χορηγία της Marvellous Travel. Μεγάλη τυχερή αναδείχθηκε η Μαριγώ Τσακοπούλου.

Με το FUNKY BUDDHA OPEN έκλεισε και το Αυγουστιάτικο πρόγραμμα του «Μένουμε Βάρκιζα» και υποδεχόμαστε τον πρώτο μήνα του φθινοπώρου με ακόμη περισσότεrη δράση και φυσικά Beach Volley!


5-1.jpg1-1.jpg2-1.jpg4-1.jpg8-1.jpg7-1.jpg3-1.jpg6-1.jpg

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ