1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
12-07-2016 15:12

Υψηλό θέαμα στο τριπλό τουρνουά του Side Out Club με πλούσια δώρα

Με εξαιρετικά παιχνίδια παρά τον καύσωνα εγιναν τα Golden & Silver Amateur Series του Side-Out Club στην ομορφη παραλία της Βάρκιζας, το Σαββατοκύριακο 9 και 10 Ιουλίου.

Το Σαββατο στο τουρνουα Gold στους ανδρες επικράτησαν οι Νικος Κωστακόπουλος και Κώστας Στάικος με 2-0 σετ επι των Μανώλη Στάη και Γιώργο Γρηγορίου ενω στις γυναίκες οι Βιολέτα Μπάρκα και η Κατερίνα Ηλιοπούλου με 2-0 επι των Σιμώνα Ιόκτσεβα και Γιώτα Λεμετζή. Τέλος στο μεικτό οι Παντελήνικος Τσακόγιας και Ελίνα Δομνίδου επικράτησαν με 2-0 των Γεράσιμου Καμινάρη και Εύα Κουρέλου.

Την Κυριακή, στην κατηγορία Silver, Παναγιωτης Τσιάλας και Θάνος Δημητρίου επικράτησαν με 2-1 επι των Μενέλαου Αρσενίου και Πέτρου Πετρίδη. Στην κατηγορία γυναικών οι Μαριαλένα Φωναζάκη και Ελευθερία Δρακουλάκου επικράτησαν με 2-0 επι των Ευγενία Συμεωνίδου και Παναγιώτα Τζάνου ενώ στην κατηγορία Μεικτου αντίστοιχα οι Μιχάλης Τριανταφυλλόπουλος και Μαργιάννα Βέρβερη επι των Βαγγέλη Κοτζαμπά και Ελενας Φαράντζου, επίσης με 2-0.

Την Κυριακή έγιναν και οι 3 κατηγορίες τζούνιορ στα κορίτσια με νικήτριες ανα κατηγορία:

Στο Κ19 - 1η θεση Δέσποινα Αγάλου και Εύη Φλιάκου, 2η θέση Ελένη Ζώη και Νάνσυ Κουλπαλίδη

Στο Κ16 - 1η θέση Λουκία Παυλοπούλου και Μαριάννα Μπέρμπερη, 2η θέση Ελενα Τσίπα και Δανάη Νταλαμπίρα

Στο Κ12 - 1η θέση Ιωάννα Νανά και Αφροδίτη Δρακά, 2η θέση Τζωρτζίνα Αθανασιάδου και Λυδία Φεφέ.

Ολοι οι νικητές πηραν όμορφα δώρα από τις εταιρείες Water Action, Funky Buddha, Wilson, Island Tribe, Bodytalk και My Gym.

Την Κυριακή έγιναν επισης και όλες οι οι κληρωσεις στους τυχερους τοσο για το διημερο οσο και για το μεγάλο δωρο του καλοκαιριού, το υπέροχο Waterboard της εταιρείας WATER ACTION. Οι εκπρόσωποι της χορηγου εταιρείας, κος Δημήτρης Σπηλιώτης και Αντώνης Κύρκος, τράβηξαν τον τυχερό λαχνό και το μέλος του Side-Out Club κα Φωτεινή Ζέρδεβα ηταν η σουπερ-τυχερή. Αλλα 4 ομορφα δωρα κληρώθηκαν στους παρευρισκόμενους (αθλητές και κοινό) ενω το Tablet που κληρώθηκε μεταξυ των 200 περίπου αθλητων του Σαββατοκύριακου, το κέρδισε η νεαρή αθλήτρια Σύνη Ραχτσοπούλου που συμμετείχε στο Junior.

Επόμενο τουρνουα για το Side-Out Club θα είναι το Σ/Κ 16-17 Ιουλίου, με συνδιοργάνωση με την Beach Volley Academy του Παναγιώτη Ζακυνθινού.

1.jpg8.jpg2.jpg4.jpg9.jpg6.jpg7.jpg5.jpg3.jpg

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ