1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
28-06-2016 20:34

Υψηλό θέαμα με 66 ομάδες το τουρνουά της Beach Life Experience στις εγκαταστάσεις του Side Out Club

Τα είχε όλα. Ήλιο, βροχή, αέρα, συναρπαστικά παιχνίδια, υψηλά σκορ, μεγάλες φάσεις, 66 ομάδες, αλλά πάνω απ'όλα ευχάριστη ανταγωνιστική διάθεση από όους τους συμμετέχοντες.
Ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 21.00 ο μαραθώνιος αγώνων του τουρνουά της Beach Life Experience στις εγκαταστάσεις του Side Out Club στο Varkiza Resort yabanaki Beach. Στην κατηγορία amateur Βραχάλη και Τσακοπούλου κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο απέναντι στις Φαρούτζια, Βάσιου.

Παλαιολόγος και Μπάρκας ήταν οι νικητές απέναντι σε Διαμαντή και Λουκά στους άνδρες αλλά ο Διαμαντής κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση στο μεικτό με συμπαίκτρια την Κοτούλα, χωρίς να γίνει ο τελικός απέναντι στους Χαλεπάκη, Φωτιάδου λόγου μικροτραυματισμού.

Πλούσια δώρα για όλους τους νικητές από τους χορηγούς της διοργάνωσης Under Armour, Reaction Fitness Club, Κάρτα Άθλησης, Οδοντιατρικό μέλλον, Wilson, Εστιατόριο το Ξέφωτο και όλοι ανανέωσαν το ραντεβού τους για το Σαββατοκύριακο 23-24 Ιουλίου πάλι στο Side Out Club.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ