1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
26-06-2016 19:02

Βολουδάκης, Καπίρης και Νιώπας, Παπαδημητρίου για το χρυσό στο Ξυλόκαστρο

Κατεβάστε το αρχείο:
Ώρα τελικού απόψε στις 9μ.μ. στο Ξυλόκαστρο με τους Βολουδάκη/Καπίρη και Νιώπα/Παπαδημητρίου να διασταυρώνουν τα «ξίφη» τους για την κατάκτηση του 1ου Masters της χρονιάς.
Πλούσιο θέαμα αναμένεται να χαρίσουν απόψε στις 9μ.μ. στον τελικό του 1ου τουρνουά Masters για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα beach volley 2016, που διεξάγεται στο Ξυλόκαστρο οι Νιώπας Δ./Παπαδημητρίου Θ. και Βολουδάκης Χ./Καπίρης Θ..

Πρώτοι, «έκλεισαν» θέση για τον μεγάλο τελικό του πρώτου σταθμού του Πανελληνίου σιρκουί, Βολουδάκης Χ./Καπίρης Θ.., που στον ημιτελικό επικράτησαν με 2-0 (21-14, 21-10) των Αλεξίου Ι./Μανδηλάρη Β., οι οποίοι σήμερα το πρωί απέκλεισαν τους Κλειδόπουλο Δ./Μαμάη Ι. με 2-1 (17-21, 21-17, 15-10).
Στον δεύτερο ημιτελικό οι Νιώπας Δ./Παπαδημητρίου Θ. -οι οποίοι νωρίτερα κέρδισαν 2-0 α.α., τους Βανδώρο Α./Εφραιμίδη Ν., καθώς δεν κατέβηκαν λόγω τραυματισμού του Ανδρόνικου Βανδώρου- επικράτησαν των Βλαχάκη Σ./Τσολάκο Θ. με 2-0 (21-10, 21-14) και προκρίθηκαν σε έναν ακόμη τελικό σε τουρνουά Masters!

Οι Βολουδάκης Χ./Καπίρης Θ. πέρασαν στον αποψινό τελικό έχοντας κερδίσει όλους τους αγώνες στο κυρίως ταμπλό, ενώ οι Νιώπας Δ./Παπαδημητρίου Θ. πέτυχαν για μία ακόμη φορά το… ακατόρθωτο, καθώς όχι μόνο προκρίθηκαν από το ταμπλό των ηττημένων, καθώς δεν πρόλαβαν να αγωνιστούν στον πρώτο τους αγώνα, αλλά συμμετείχαν στο τουρνουά χωρίς ούτε μία ημέρα ξεκούραση μετά το Continental Cup στο Σταβάνγκερ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ