1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
21-06-2016 15:18

Υψηλό θέαμα στο Beach Slap με την Μαριέττα Χρουσαλά

Υψηλές θερμοκρασίες, ιδρώτας, νερό και καυτή άμμος ήταν τα χαρακτηριστικά του 2ου τουρνουά Beach Volley με την ονομασία Beach Slap.

Παρά τον καυτό ήλιο απο νωρίς το πρωϊ, η κατηγορία γυναικών ξεκίνησε δυναμικά με τις Καραγιάννη/Μαλλιωτάκη να αντιμετωπίζουν στον τελικό τις Γιαννάκου/Αγγελή. Οι ομάδες είχαν βρεθεί αντιμέτωπες στον όμιλο, με τις τελευταίες να παίρνουν τη νίκη στο ται-μπρεϊκ. Ο τελικός όμως ήταν ένας διαφορετικός αγώνας και Καραγιάννη/Μαλλιωτάκη έφτασαν στο 2-0 δύσκολότερα απ’οτι μαρτυρά το τελικό αποτέλεσμα.

Τη σκυτάλη πήρε η κατηγορία του μεικτού όπου στη κατηγορία Golden, Μπερμπερίδης και Γεωργοπούλου, μετά απο ένα δυνατό τουρνουά, κατέκτησαν τη 1η θέση νικώντας τους Παπανικολάου και Καραγιάννη στον τελικό.

Το Silver Μεικτό έμελλε να είναι «μαραθώνιος» μιας και ο ολοκληρώθηκε αργά το απόγευμα, με τις ομάδες να αγωνίζονται ενάντια σε καιρικές συνθήκες (42 βαθμούς) και κούραση. Οι Μαγκαβέτσος και Γιαννάκου έδειξαν τη καλή τους αγωνιστική κατάσταση και μετά απο έναν συγκλονιστικό τελικό (2-1 σετ) απέναντι σε Αρσενίου/Μαλλιωτάκη, κατέκτησαν την 1η θέση.

Στους άντρες, οι αδερφοί Τσαλικιάν, με σταθερή απόδοση κατάφεραν να νικήσουν στον τελικό τους Μπερμπερίδη/Λιόντα, οι οποίοι έπιασαν επίσης καλή απόδοση αλλά δεν μπόρεσαν να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Με το τελικό 2-0 σετ, οι Αταμ και Μιράν Τσαλικιάν κατέκτησαν το τουρνουά της κατηγορίας Golden Ανδρών.

Στη κατηγορία Silver ανδρών, οι αθλητές είχαν να αντιμετωπίσουν τη κόπωση όλης της ημέρας, μιας και σχεδόν όλοι είχαν αγωνιστεί νωρίτερα στο μεικτό. Λιαγούρης και Αρσενίου, έδειξαν πόσο καλά προπονημένοι ήταν και κέρδισαν τους Κατσικολιά/Δεστούνη, μετά απο έναν πολύ δυνατό τελικό.

Οι νικητές μοιράστηκαν δώρα των χορηγών όπως: Δωροεπιταγές απο τη Life Check (Λαγονήσι), Δωροεπιταγές WESC, Γυναικεία Παπούτσια Coco’s, Γυαλιά Ηλίου Hawkers, Δωροεπιταγές απο το μεζεδοπωλείο «Ραδιουργίες».

Αξίζει να αναφέρουμε οτι στο τουρνουά αγωνίστηκε και η Μαριέττα Χρουσαλά (μοντέλο-παρουσιάστρια) με τον σύζυγο της Λέων Πατίτσα, καθώς επίσης και ο γνωστός δημοσιογράφος και πρώην αθλητής του βόλεϊ, Στέφανος Αβραμίδης.

 

2

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ