1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-06-2016 17:35

Καμπ για παιδιά στο Side Out Club με guest τον Φερνάντο Μπιλλήρη

Μια νέα σειρά διοργανώσεων-camp για μικρές ηλικίες εγκαινιάζει το Side-Out Club στην Βάρκιζα. Η σειρά των εκδηλώσεων θα αποτελείται από Τουρνουά σε ηλικιακές κατηγορίες 16, 18 και 20 ετών και θα συνδυάζεται με mini-camp όπου γνωστοί προπονητές και πρωταθλητές του Beach Volley από Ελλάδα και εξωτερικό, θα διδάσκουν τα μυστικά του αθλήματος στους νεαρούς συμμετέχοντες.
Στην πρώτη διοργάνωση το Σάββατο 18 Ιουνίου, Guest Coach θα είναι ο Έλληνας Πρωταθλητής Φερνάντο Μπιλλήρης.

Στους νικητές όλων των κατηγοριών θα μοιράζονται όμορφα δώρα από τις εταιρείες Bodytalk, Funky Buddha και Wilson, ενώ μεταξύ όλων των συμμετεχόντων του καλοκαιριού θα κληρωθούν 2 συσκευές i-Phone προσφορά των καταστημάτων PUBLIC.

Στο τέλος του προγράμματος, 2 από τους νικητές θα έχουν την ευκαιρία να μεταβούν στην Αγγλία για 4 ημέρες, φιλοξενούμενοι του SIDEOUT CLUB Λονδίνου, με όλα τα έξοδα τους καλυμμένα.

Παράβολο συμμετοχής για το Σάββατο 18/6 είναι €5 ανά αθλητή/αθλήτρια και η Τεχνική Σύσκεψη είναι στις 11 το πρωί.

Το πλήρες καλεντάρι των SIDE-OUT CLUB JUNIORS SERIES θα ανακοινωθεί τις προσεχείς ημέρες μαζί με τους αναλυτικούς όρους και τις φόρμες συμμετοχής. Περισσότερες πληροφορίες στο www.sideoutclub.gr και στο FB Side Out Club, τηλεφωνικά στα 6944.023065 και 210-9656532 ή με email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..">Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ