1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
06-06-2016 15:48

5ο τουρνουά της BVA στη Βάρκιζα

Η Beach Volley Academy (BVA) διοργανώνει το 5ο τουρνουά BVA Beach Volley Series. Πρόκειται για τουρνουά δύο κατηγοριών το διήμερο 11-12 Ιουνίου στις εγκαταστάσεις του Side Out Club στη Βάρκιζα. Αναλυτικά το δελτίο τύπου:
Η Beach Volley Academy (BVA) συνεχίζει την επιτυχημένη σειρά ερασιτεχνικών τουρνουά της στα 4 πλέον, άρτια οργανωμένα γήπεδα του Side Out Club στο Varkiza Resort-Yabanaki beach, διοργανώνοντας το 5ο τουρνουά ενταγμένο στη σειρά BVA Beach Volley Series.
Συγκεκριμένα διοργανώνει τουρνουά δύο κατηγοριών, το Σάββατο 11/6 και την Κυριακή 12/6.

Το Σάββατο θα αγωνιστούν οι ομάδες του ενός αστεριού (amateur). Το ανδρικό τουρνουά και το γυναικείο τουρνουά έχει τεχνική σύσκεψη στις 9.30 και οι αγώνες ξεκινούν στις 10.00. Το μικτό τουρνουά έχει τεχνική σύσκεψη στις 14.00 και οι αγώνες ξεκινούν στις 14.30.

Την Κυριακή στην κατηγορία των δύο αστεριών (senior), το ανδρικό και το γυναικείο τουρνουά θα έχει τεχνική σύσκεψη στις 9.30 και οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 10.00. Τέλος το μικτό τουρνουά έχει τεχνική σύσκεψη στις 14.00 και οι αγώνες του ξεκινούν στις 14.30.
Οι αγώνες θα διεξαχθούν σε ομίλους των τριών ομάδων, με δύο νικηφόρα σετ των 15 πόντων και tie break, αν χρειαστεί, στους 11 πόντους.

Οι ομάδες που θα αγωνιστούν θα έχουν δωρεάν είσοδο στην πλαζ, καθώς και εμφιαλωμένα μπουκάλια με νερό κατά τη διάρκεια των αγώνων. Παράβολο ορίζεται 10 ευρώ ανά άτομο για συμμετοχή σε μια κατηγορία και 15 ευρώ για συμμετοχή σε δύο κατηγορίες.

Οι νικήτριες ομάδες θα λάβουν δώρα από τους χορηγούς της διοργάνωσης (Wilson, Coffee and Things, Barsol, Oops, Terranova, Κάβα Νέκταρ, Λίμνη Βουλιαγμένης, Γύρο Γύρω όλοι). Χορηγός επικοινωνίας θα είναι το Radio Sun που θα εκπέμψει ζωντανά από την πλαζ κατά τη διάρκεια των αγώνων.

Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι την Παρασκευή 10/6 τηλεφωνικά στο 6942404628 και με mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σας περιμένουμε για ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο beach volley και διασκέδαση σε μια από τις ωραιότερες και πιο καλά οργανωμένες παραλίες της Αθήνας.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ