1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
31-05-2016 20:37

Ρουμελιώτης: «Όμορφη και οργανωμένη προσπάθεια, μακάρι να συνεχιστεί»

Καλεσμένος στο 1ο Athens training camp ήταν σήμερα ο Μανώλης Ρουμελιώτης. Ο έμπειρος τεχνικός δέχθηκε την πρόσκληση του φίλου του Βαγγέλη Κουτουλέα ιδρυτή του Sideout Beach Volleyball Camp  και έκαναν παρέα προπόνηση στην άμμο.

Ο Ρουμελιώτης μιλώντας στο volleynews.gr αναφέρθηκε στην διοργάνωση που πραγματοποιείται στο Varkiza Resort και στις εγκαταστάσεις του Side Out Club.

«Είναι μία πολύ όμορφη προσπάθεια, οργανωμένη. Μακάρι να συνεχιστεί και να γίνονται συνεχώς τέτοια καμπ, γιατί έρχονται πολλοί αθλητές, ερασιτέχνες κυρίως από το εξωτερικό. Έχουν έρθει οι καλύτεροι Έλληνες προπονητές, κάνουμε διάφορα μαθήματα, μου άρεσε πολύ. Κλήθηκα να βοηθήσω, πιστεύω πως στα δύο γκρουπ που έκανα προπόνηση τους άρεσε αρκετά. Πιστεύω ότι πήγε πολύ καλά σήμερα και ευελπιστώ να συνεχιστούν και άλλα τέτοια καμπ».

Ο ίδιος αυτή την περίοδο συνεργάζεται με την Beach Volley Experience διοργανώνοντας τουρνουά μπιτς βόλεϊ σε όλα τα μέρη της Ελλάδας, ενώ ο ίδιος πραγματοποιεί καθημερινές προπονήσεις σε ερασιτέχνες στο Μαρούσι.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ