1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
16-05-2016 17:57

Το beach slap επιστρέφει

Ο Παύλος Μπελιγράτης (Anima Club) και ο Γιώργος Κερκινές (Volleyleague) εγκαινιάζουν τη νέα σειρά Μεικτών τουρνουά Beach Slap με ελεύθερους κανόνες. Το ΣάββατοΚύριακο 21 και 22 Μαΐου θα σηματοδοτήσει την έναρξη της σειράς των τουρνουά στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Anima Club στην Ανάβυσσο.
Το Σάββατο 21 Μαΐου θα διεξαχθεί η κατηγορία Golden (υψηλότερο επίπεδο) ενώ τη Κυριακή 22 Μαΐου θα αγωνιστούν οι αθλητές της κατηγορίας Silver (ερασιτεχνικό επίπεδο).

Όλοι οι αθλητές αλλά και οι φιλοξενούμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν την υπέροχη πισίνα του Anima Club, ενώ θα παρέχονται νερά στους αγωνιζόμενους.

Οι νικητές θα πάρουν μετάλλια,διπλώματα καθώς επίσης και Γυαλιά VANS (Γυναίκες) και Πολυτελή ρολόγια της Q&Q (Άντρες). Ακόμα οι νικητές θα μοιραστούν δώρα των χορηγών όπως: Δωροεπιταγές απο τη WeSC (We Are the Superlative Conspiracy), Δώρα της Life Check Διαγνωστικό Κέντρο - Πολυιατρεία(Λαγονήσι), ERGON Nea Erithrea, Ραδιουργίες μεζεδοπωλείο και Papagallino (Καλλιθέα).

Μπείτε στο παιχνίδι και διώξτε τη πίεση της καθημερινότητας σας παίζοντας Beach Volley.
Παράβολο συμμετοχής 10 ευρώ ανά άτομο.
Δηλώσεις συμμετοχής στα 6944385031 και 6945547495.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ