1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
14-05-2016 21:07

«Χαρούμενοι, αλλά και συγκεντρωμένοι»

Μετά το... θρίλερ απέναντι στους Έρντμαν, Μάτισικ που τους έδωσε την πρόκρισηγια πρώτη φορά σε ημιτελικό ενός τουρνουά OPEN της FIVB, ο Γιώργος Κοτσιλιάνος και ο Νίκος Ζουπάνης δήλωσαν.
«Παίζουμε καλά είναι η αλήθεια αν και αυτό είναι μόλις το τρίτο μας τουρνουά, ωστόσο το πιο σημαντικό είναι ότι δεν τα παρατάμε όπως κι αν εξελιχθεί ένας αγώνας», είπαν οι δύο πρωταθλητές μας οι οποίοι δεν έκρυβαν τη χαρά τους από την σπουδαία τους επιτυχία.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι και χαρούμενοι, αφού κυνηγούσαμε πολύ καιρό να μπούμε στην τετράδα σε ένα τέτοιο τουρνουά και τα καταφέραμε. Είναι μεγάλη η χαρά μας, αλλά έχουμε μπροστά μας ένα ακόμη μεγάλο παιχνίδι και παραμένουμε συγκεντρωμένοι».

Αντίπαλος της Εθνικής στον αυριανό ημιτελικό θα είναι οι επίσης Γερμανοί Μπέκερμαν/Φλάγκεν τους οποίους η ελληνική ομάδα είχε κερδίσει με 2-1 (20-22, 21-18, 15-11) στην 2η αγωνιστική του ομίλου. «Μας ξέρουν, τους ξέρουμε αλλά οι διαφορές σ' αυτό το επίπεδο είναι πολύ μικρές. Σίγουρα πάντως είναι μια ομάδα την οποία μπορούμε να κερδίσουμε».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ